• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΗ 2020

Εν αναμονή εξελίξεων στον τουρισμό και δη σε αυτόν από το εξωτερικό το σύνολο των επαγγελματιών του Ν. Καβάλας. Δεν φαίνεται ότι θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα τα ξενοδοχεία της πόλης για το λόγο ότι δεν έχουν καθόλου κρατήσεις. «Ο τουρισμός που γνωρίζαμε θα αλλάξει» είπε ο πρόεδρος των ξενοδόχων της Καβάλας κ. Αντώνης Μιτζάλης. Κι άλλα μέτρα στήριξης της εστίασης ζητά από την Κυβέρνηση ο πρόεδρος των επαγγελματιών της Νέας Ηρακλείτσας Γιάννης Σαρρής. Αισιόδοξος για τον τουρισμό της Θάσου ο Δήμαρχος Λευθέρης Κυριακίδης, μίλησε χθες σε εκπομπή του Σκάι.

 

Ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σύρου με το λιμάνι της Καβάλας ζητά με επιστολή του προς τον Υπουργό Ναυτιλίας ο Δήμαρχος του ίδιου νησιού. 36 εκδηλώσεις από τα μέσα Ιουλίου έως το τέλος του έτους περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ανανεωμένου Cosmopolis που παρουσιάστηκε χθες. Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ και στο Δήμο Νέστου με σημείο αναφοράς το Κέντρο Υγείας της Χρυσούπολης. Μαραθώνια η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα των εργαζόμενων του Βοήθεια στο Σπίτι και ο διαγωνισμός του μάρκετινκ της Δημωφέλειας.

 

Ευχαριστήριες επιστολές σε όσους βοήθησαν τις δύσκολες μέρες του κορωνοϊού από το διοικητή του Νοσοκομείου και το σωματείο εργαζόμενων στο ΕΚΑΒ. Πετυχημένη διαμαρτυρία εργαζόμενων στον τουρισμό έξω από την Επιθεώρηση Εργασίας. Το μεσημέρι στην εκκλησία του Άη Γιάννη η κηδεία της Ζωής Βυζοβίτη. 75 φυτά κάνναβης βρήκαν οι αστυνομικοί σε αυλή γυναίκας σε χωριό του Νέστου. Πραγματοποιείται σήμερα και αύριο εθελοντική αιμοδοσία στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου.

 

Το Σάββατο στην παραλία συμβολική δράση από το σύλλογο εθελοντών κατά του καρκίνου. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών συγχαίρει τον Μάκη Δημητριάδη που εξελέγη Α’ Αντιπρόεδρος στο Επιμελητήριο. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου επισκέφθηκε το γραφείο του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ. Συνεργείο του Δήμου έκοψε χθες επικίνδυνο δέντρο στον δημοτικό κήπο.

 

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ Στίκας και Μαϊδανός ενδιαφέρουν ομάδες της Σούπερ Λιγκ.

 

Διαβάστε επίσης