• 26 Απριλίου 2024,

Cosmopolis διαφορετικό- μουσικό και  ελληνικό

 Cosmopolis διαφορετικό- μουσικό και  ελληνικό

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε χθες το πρωί στο κτίριο της ανακαινισμένης Μεγάλης Λέσχης, παρουσιάστηκε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ Cosmopolis.

Η διοργάνωση φέτος είναι διαφορετική κυρίως λόγω των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού.

Τα οποία τηρεί. Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής αν την περίοδο των εκδηλώσεων τα μέτρα αυτά τροποποιηθούν. Φέτος το Cosmopolis είναι μουσικό φεστιβάλ, με μόνο ελληνικές συμμετοχές.

Οι διοργανωτές με αυτήν την ιδιαιτερότητα προσπάθησαν να το διαφοροποιήσουν και να το ανανεώσουν. Δεν φαίνεται να υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο αναφοράς όπως ήταν π.χ. η οδός Θ. Πουλίδου. Οι πιο πολλές εκδηλώσεις γίνονται στην Παναγία αλλά όχι μόνο σε αυτήν. Όπως επίσης ανακοινώθηκε η διοργάνωση στηρίζει τον πολιτισμό, τους ανθρώπους του και την κοινωνική συνοχή.

Οι πρώτες εκδηλώσεις θα γίνουν από τις 16 Ιουλίου και μετά. Το συγκεκριμένο μέρος της διοργάνωσης έχει την ονομασία CosmoHome. Ακολουθεί το CosmoWorld 27 με 30 Αυγούστου, το CosmoClassical με ημερομηνίες 6 Νοέμβρη με 5 Δεκέμβρη. Άλλες ενότητες εκδηλώσεων είναι το CosmoYouth, CosmoLigths και CosmoEvents.

Στη συνέντευξη τύπου μίλησαν ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, ο πρόεδρος της Δημωφέλειας Τάκης Αγγελίδης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής Άλκης Ζοπόγλου και ο πρόεδρος του συνδέσμου των ξενοδόχων κ. Αντώνης Μιτζάλης.

 

Διαβάστε επίσης