• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Την ερχόμενη εβδομάδα αρχίζουν εντατικοί έλεγχοι στο Ν. Καβάλας για την τήρηση του αντικαπνιστικού νόμου. Στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες, απορίες των οποίων έλυσαν οι υπηρεσίες που θα κάνουν τους ελέγχους. Κοινό είναι το αίτημα πλήρους και προς κάθε κατεύθυνση εφαρμογής του νόμου. Τους ελέγχους για την τήρηση της νομοθεσίας θα κάνουν η Ελληνική Αστυνομία, η Δημοτική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και η Διεύθυνση Υγείας.

 

Μέσω βουλευτών και τοπικών φορέων ασκείται πίεση στην Κυβέρνηση ευρύτερης στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.Σχετική ερώτηση κατέθεσε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ξεκίνησαν χθες οι εργασίες στο τμήμα της οδού Χρ. Σμύρνης όπου υποχώρησε το οδόστρωμα. Θα διαρκέσουν τουλάχιστον έναν μήνα. Ο Δήμος Καβάλας καθαρίζει ρέματα εντός της πόλης. Παρέμβαση μάλλον της ΠΕ στο δρόμο της ΜΟΜΑ. Και την ερχόμενη εβδομάδα οι εργασίες στην κατολίσθηση στην παραλιακή Εγνατία, πάνω από τη Νέα Πέραμο.

 

Με αφορμή την ομιλία της στη Βουλή για το νομοσχέδιο της ΔΕΗ, η Τάνια Ελευθεριάδου αναφέρθηκε στις πρόσφατες ζημιές στο Ν. Καβάλας από την κακοκαιρία. Το απόγευμα εκδήλωση του ΚΚΕ στο Όσκαρ για το προσφυγικό μεταναστευτικό πρόβλημα. 8 εκπρόσωποι της Καβάλας στην κεντρική επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ. Αυξημένα πρόστιμα του Δήμου Θάσου σε 4 μπιτς μπαρ που το περασμένο Καλοκαίρι αποδείχθηκε ότι λειτουργούσαν παράνομα. Δέντρα που ενοχλούσαν το δίκτυο της ΔΕΗ κλάδεψε μέσα στην Καβάλα ιδιώτης εργολάβος.

 

Αύριο στην πλατεία Καπνεργάτη χριστουγεννιάτικο παζάρι από το σώμα ελληνικού οδηγισμού. Έτοιμη η αγορά για τη σημερινή Black Friday. Εκδήλωση τη Δευτέρα του ΚΔΑΠ ΑμΕΑ Δήμου Καβάλας λόγω της παγκόσμιας μέρας των ΑμΕΑ. Συνάντηση τζαζ το Σαββατοκύριακο στο Δ. Ωδείο. Ημερίδα για το μητρικό θηλασμό οργανώνει αύριο σε ξενοδοχείο της πόλης ο Ιατρικός Σύλλογος.

 

Σήμερα αναχωρεί για το Βόλο ο ΑΟΚ, αύριο το μεσημέρι αντιμετωπίζει τη Νίκη Βόλου. Ξαναρχίζουν το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας που είχαν διακοπεί λόγω κακοκαιρίας. Στο Αγρίνιο παίζει ο ΓΣΕ, τα Γρεβενά υποδέχεται η Ένωση.

 

Διαβάστε επίσης