ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

Καβάλα και Μπουργκάς υπέγραψαν χθες πρωτόκολλο συνεργασίας σε θέματα τουρισμού κρουαζιέρας. Στη συνέργεια εκτός από τα λιμάνια των δύο πόλεων θα συμμετάσχουν τα Επιμελητήρια και οι Δήμοι. «Είμαστε στο μέσο μιας μεγάλης διαδρομής» είπε ο Δ. Σύμβουλος του ΟΛΚ Άγγελος Βλάχος. Οι δύο χώρες είναι συνεχώς πιο κοντά, τόνισε ο Μάρκος Δέμπας. Το λιμάνι του Μπουργκάς διαθέτει καλύτερες της Καβάλας λιμενικές εγκαταστάσεις αλλά λόγω πολέμου στην Ουκρανία δέχεται λιγότερα από την Καβάλα κρουαζιερόπλοια.

 

Η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη εγκαινιάζει το απόγευμα την έκθεση του Επιμελητηρίου KavalaExpo 2023. 250 συνδέσεις φυσικού αερίου θα κάνει στην πόλη μας ως το τέλος του έτους η ΔΕΔΑ. Σε καταγγελίες πρώην στελέχους του, οι οποίες απασχόλησαν ήδη τη δικαιοσύνη, αποδίδει τη σε βάρος του δικαστική έρευνα το σωματείο που παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης. Σε όλα τα δικαστήρια που έγιναν ως τώρα αθωωθήκαμε, αναφέρουν όσοι το εκπροσωπούν.

 

Δωρεά καρδιογράφου στο ιατρείο των Αμισιανών υλοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης. Σπόρους βασιλικού μοιράζει στους πολίτες μαζί με τα ψηφοδέλτια του ο Παύλος Ζησίμου. Υπηρεσίες και φορείς επισκέφθηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου.Τέλεσε αγιασμό στο εκλογικό της κέντρο. Ο Θόδωρος Μουριάδης θα είναι ο νικητής των εκλογών, δήλωσε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσακίρης. Με τους εκπροσώπους του νομαρχιακού συλλόγου ΑμεΑ συναντήθηκε ο Χρήστος Ποτόλιας. Τους υποψηφίους του παρουσιάζει σε εκδήλωση την Κυριακή ο Φίλιππος Αναστασιάδης.

 

Εγκαταλειμμένα οχήματα από δρόμους της Καβάλας απομάκρυνε ο Δήμος. Συνελήφθη διαρρήκτης που είχε κλέψει χρήματα και φαρμακευτικά δισκία. Συνεργασία του Κέντρου Πρόληψης με προσωπικό του αστυνομικού τμήματος Χρυσούπολης και Ελευθερούπολης. Κάτοικοι της Νέας Καρβάλης συγκέντρωσαν και έστειλαν βοήθεια στο χωριό Αμπελώνας Καρδίτσας.

 

Εκπαιδευτικοί του Λυκείου των Κρηνίδων είχαν σεμινάριο σε θέματα πρώτων βοηθειών.  Σάββατο και Κυριακή στη Θάσο διημερίδα του Ιατρικού συλλόγου, γίνεται στη μνήμη του Δημήτρη Έλληνα. Το Γενικό Λύκειο Κρηνίδων εντάχθηκε στα σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

 

Από τη Χαλκιδική οι διαιτητές στις Κυριακάτικες αναμετρήσεις του ΑΟΚ και του Νέστου.

 

 

Διαβάστε επίσης