• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Με πολύ κόσμο, σε κλίμα συναίνεσης και μετριοπάθειας έγινε χθες το απόγευμα στο βαπτιστήριο της Λυδίας η ορκωμοσία του νέου δημάρχου και του νέου δημοτικού συμβουλίου Καβάλας. Στην ομιλία του ο Θόδωρος Μουριάδης αναφέρθηκε στις συνεργασίες αλλά και στο έργο όλων των δημάρχων από τον Αθανασιάδη και μετά. Στοιχεία απολογισμού στον χαιρετισμό της Δήμητρας Τσανάκα. Δύο δημοτικοί σύμβουλοι θα ορκιστούν τις επόμενες ημέρες αφού χθες απουσίαζαν. Πολιτικό όρκο έδωσαν 4 δημοτικοί και ένας τοπικός σύμβουλος. Δεν ορκίστηκαν 2 τοπικοί σύμβουλοι Πολυστύλου της παράταξης του Θόδωρου Μουριάδη.

 

Σήμερα το πρωί ορκωμοσία στην Περιφέρεια, το απόγευμα στο Δήμο Παγγαίου. Τη Δευτέρα το πρωί ο Χρήστος Μέτιος θα ανακοινώσει τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Καβάλας που θα είναι ένας εκ των Αντωνιάδη- Πολίτη.

 

Νεκρός βρέθηκε χθες το απόγευμα σε σπίτι όπου ήταν φιλοξενούμενος 51 ετών Άγγλος υπήκοος. Μάλλον πρόκειται για αυτοκτονία. Γεμάτο πλοία θα είναι από νωρίς το απόγευμα το κεντρικό λιμάνι, στο οποίο αυτήν την ώρα καταπλέει κρουαζιερόπλοιο. Στην άτυπη σύνοδο Υπουργών Εθνικής Άμυνας στο Ελσίνκι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με το γενικό γραμματέα του Υπουργείου Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Αγέλες αδέσποτων σκύλων καταστρέφουν το ζωικό κεφάλαιο της Θάσου, αναφέρει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος των Κτηνοτρόφων. Το Εργατικό Κέντρο συμμετέχει στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στα εγκαίνια της ΔΕΘ. Συνελήφθη 47χρονος αλλοδαπός στο Οφρύνιο για παρεμπόριο.

 

Αύριο βράδυ στον περιβάλλοντα χώρο του γυμναστηρίου «Αλεξάνδρα Δήμογλου» λαϊκό γλέντι του συλλόγου Κηπούπολης- Καλαμίτσας. Την Κυριακή το πρωί στη Λεκάνη η γιορτή της πατάτας. Ανακοινώθηκαν όλες οι ειδικότητες του ΙΕΚ ΟΑΕΔ Καβάλας. Τελειώνει αύριο με τη συναυλία αφιέρωμα στο έργο του Μάνου Ελευθερίου το 62ο φεστιβάλ των Φιλίππων.

 

Το απόγευμα της Κυριακής η επόμενη φιλική αναμέτρηση του ΑΟΚ, παίζει με τη Βέροια. Τον Διογένη Γοργόνη απέκτησε ο ΓΣΕ. 18 αναμετρήσεις για το κύπελλο της ΕΠΣ Καβάλας θα γίνουν αύριο και μεθαύριο.

Διαβάστε επίσης