• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Αλλαγή δεδομένων χθες σχετικά με τις αφίξεις Ρουμάνων τουριστών σε όλη την Ελλάδα. Η γειτονική χώρα χαρακτηρίζει την Ελλάδα «κόκκινη» υγειονομικά κι έτσι επιτρέπει τα ταξίδια μόνο σε εμβολιασμένους. Όλοι οι υπόλοιποι θα μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών κατά την επιστροφή τους στη Ρουμανία. Ανησυχία στη Θάσο για πρόωρες αναχωρήσεις Ρουμάνων αλλά και ακυρώσεις κρατήσεων.

Παραμένει αγνοούμενος ο 26χρονος κάτοικος Κρηνίδων. Νέα καταγγελία της Ένωσης Ιδιοκτητών παρκινγκ για τη Ροδόπη, θέτουν διάφορα γραφειοκρατικά θέματα για να μην επαναλειτουργήσει. Καταγγελίες συμπολιτών για απόπειρες τηλεφωνικής τους εξαπάτησης. Και χθες μεγάλη ουρά αναμονής στο σημείο των δωρεάν Rapid τεστ του ΕΟΔΥ. Είναι πιθανό η διαδικασία να μεταφερθεί στο Δημοτικό Κήπο.

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος δέχθηκε στο γραφείο του εκπροσώπους της παγκόσμιας διακοινοβουλευτικής ένωσης ελληνισμού. Με τους απόστρατους αξιωματικούς συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Επιβατικό αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή χθες στο κέντρο της πόλης. Συνελήφθη ημεδαπός που ήρθε με πτήση στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος κρύβοντας κοκαΐνη σε τρόφιμα! Παραλίγο πνιγμός ηλικιωμένου σε παραλία στην Τούζλα. Ένα ακόμη καινούργιο απορριμματοφόρο παρέλαβε ο Δήμος Θάσου. Δια ζώσης συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας ζητά η Δήμητρα Τσανάκα.

Ανακοίνωση του Χρήστου Ποτόλια για τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Το πρωί της Κυριακής τα αποκαλυπτήρια του μνημείο της γενοκτονίας των ποντίων στον Αμυγδαλεώνα. Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας συλλόγων γονέων- κηδεμόνων της ΑΜΘ για τα προβλήματα στο κτίριο του Γυμνασίου Λυκείου Κρηνίδων. Αφιέρωμα εκπομπής της Ρουμανικής τηλεόρασης στην Καβάλα. Από το απόγευμα της Κυριακής στην Καβάλα το 30ο διεθνές τουρνουά σκάκι.

 

«Ναυάγησαν» οι διαπραγματεύσεις των μετόχων του ΑΟΚ με τον επιχειρηματία από τον Καναδά. Τα δύο μέρη αντάλλαξαν κατηγορίες, το ένα επιρρίπτει ευθύνες στο άλλο. Ο Βασίλης Πάτρας εντάσσεται στο δυναμικό του ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης