• 5 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ 2022

Από χθες και για τις επόμενες 20 περίπου ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργο ενίσχυσης της Θάσου με ένα ακόμη υποθαλάσσιο καλώδιο ηλεκτρικού ρεύματος. Αυτό θα συνδέσει τις εγκαταστάσεις του ΔΕΔΔΗΕ στο Γλυκάδι Θάσου με την Κεραμωτή. Το έργο επρόκειτο να γίνει νωρίτερα φέτος, μετατέθηκε για να γίνει τώρα. Το Λιμεναρχείο Καβάλας με ανακοίνωση του ενημερώνει σχετικά τους αλιείς και κολυμβητές, απαγορεύει κάθε δραστηριότητα στη θαλάσσια περιοχή του έργου. Ακόμη και την κολύμβηση!

 

Σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 73χρονος άνδρας που τραυματίστηκε στο τροχαίο της οδού Ερυθρού Σταυρού. Σήμερα ο ΕΛΓΑ υποσχέθηκε να πληρώσει προκαταβολές αποζημιώσεων στους σταφυλοπαραγωγούς του Δήμου Παγγαίου. Η Εγνατία Οδός ανακοίνωσε ότι τα νέα μετωπικά διόδια στην ανατολική είσοδο της πόλης θα λειτουργήσουν την Πέμπτη. Ελάχιστες μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα λειτουργήσουν την Κυριακή στην αγορά, δήλωσε χθες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης.

 

Στο Κίεβο μαζί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Αναβλήθηκε μία ακόμη φορά στο Μονομελές Καβάλας δίκη με κατηγορούμενα στελέχη του ΠΑΜΕ, σχετικά με επεισόδια στη γενική συνέλευση του Εργατικού Κέντρου τον Σεπτέμβρη του 2019. Μουσική εκδήλωση το απόγευμα στην κεντρική πλατεία για την προβολή της απεργίας την ερχόμενη Τετάρτη. Στην απεργία δήλωσε συμμετοχή και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών. Συλλήψεις 11 παράτυπων μεταναστών και 5 διακινητών σε περιστατικά στην Αλεξανδρούπολη και την Καβάλα. Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης αλλά μόνο στις παροχές του παλαιού δικτύου ανακοίνωσε για σήμερα η ΔΕΥΑΚ. Η διακοπή αφορά τις ώρες από 8 το πρωί ως περίπου τις 11 το πρωί.

 

Θεσσαλονίκη και Καβάλα θα γίνουν λιμάνια εξόδου για τα προϊόντα της ΝΑ Ευρώπης, δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής. Λόγω της κακοκαιρίας την Κυριακή αναβάλλεται η γιορτή του τσίπουρου στη Νέα Πέραμο. Ο Μακάριος Λαζαρίδης παρέδωσε απινιδωτή για τις ανάγκες του Κεχρόκαμπου. Εκδήλωση με θέμα τη γυναικοκτονία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοέμβρη στο Λύκειο των Ελληνίδων.

 

Τη φανέλα της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε χθες βράδυ ο ΑΟΚ. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί τοπικοί παράγοντες και φίλαθλοι. Η ομάδα μας είναι αισιόδοξη για το μέλλον της αν και όλα ξεκίνησαν το Καλοκαίρι με πολλές δυσκολίες.

Διαβάστε επίσης