• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος υπέγραψε χθες τη σύμβαση με την Εγνατία Οδό για την εκπόνηση μελετών στο σημείο της πεσμένης γέφυρας. Οι μελέτες θα υποδείξουν τις απαραίτητες εργασίες που θα ακολουθήσουν. Η καθυστέρηση στην υπογραφή της σύμβασης οφείλεται στις προεκλογικές περιόδους της Άνοιξης και του Καλοκαιριού μιας και η σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου πάρθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Περιφέρεια και Εγνατία Οδός συζήτησαν και για τον Ε61 στο Νομό Καβάλας.

 

Στην καλύτερη περίπτωση την ερχόμενη εβδομάδα συνδέονται με τα δίκτυα της ΔΕΥΑΚ τα ανακαινισμένα κτίρια εντός του «Ασημακοπούλου». Ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, που είναι στην Αθήνα, θα έχει σήμερα επαφές στα αρμόδια υπουργεία για το θέμα των νέων προσφύγων. Σε παρεξήγηση και όχι φωτιά οφείλεται η χθεσινή κινητοποίηση της Πυροσβεστικής στο πρακτορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ. 5 πολίτες του Νομού Καβάλας καλούνται να επιστρέψουν στο Δήμο ποσό 35.000 ευρώ για επιδόματα της πρόνοιας που εισέπρατταν παράνομα.

 

Αποχαιρετιστήρια και απολογιστική συνέντευξη τύπου έδωσε χθες ο πρώην πρόεδρος του ΟΛΚ Χρήστος Ηλιάδης. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μαζί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι στον Έβρο, για την άσκηση Παρμενίωνας. Από το πρωί σήμερα τελικά η επιδείνωση του καιρού στο Νομό Καβάλας. Τον Υπουργό Υγείας συνάντησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Νέα επίσκεψη στον ΕΛΓΑ για τον Γιάννη Πασχαλίδη. Στη χθεσινή του συνεδρίαση το τοπικό συμβούλιο Καβάλας συζήτησε το θέμα των προσφύγων και των πιθανών νέων αφίξεων στο Ασημακοπούλου.

 

4 ομάδες –λέσχες ανάγνωσης θα υπάρχουν την προσεχή Χειμερινή περίοδο στη Δ. Βιβλιοθήκη. Πραγματοποιούνται από αύριο στον Πυθαγόρα συναντήσεις παιδιών και εφήβων για τη γνωριμία τους με αρχαία ελληνική φιλοσοφία. Από σήμερα το βράδυ στο Αμφιθέατρο θεατρική παράσταση, από την ομάδα «Χρυσά Βατόμουρα».

 

Ανακοίνωση κάλεσμα του ΑΟΚ προς τον κόσμο του για το αυριανό εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω. Αρχίζουν το Σαββατοκύριακο οι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και για το ΓΣΕ και για την Ένωση.

Διαβάστε επίσης