• 9 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Εκρήξεις σε υπόγεια καλώδια ρεύματος σημειώθηκαν χθες το απόγευμα στην αγορά του Αγίου Νικολάου. Κατά τον ΔΕΔΔΗΕ οφείλονται σε βλάβη υλικού που σύντομα θα αντικατασταθεί. Οι εκρήξεις τρόμαξαν επαγγελματίες της περιοχής και διερχόμενους. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός. Προληπτικά βρέθηκε στο σημείο και η Πυροσβεστική. Ο ΔΕΔΔΗΕ ισχυρίζεται ότι το περιστατικό αποδεικνύει πόσο αναγκαίο είναι το εκτελούμενο του έργο στην ίδια περιοχή.

Για λόγους ασφαλείας κλείνει όλο το 24ωρο μεγάλο μέρος του κεντρικού λιμανιού, αναφέρει ανακοίνωση του ΟΛΚ.  Παραπονιούνται και διαφωνούν πολίτες που περπατούν κατά μήκος του προσηνεμου μόλου. Άρχισε χθες, συνεχίζεται σήμερα η δίκη 151 απολυμένων στα Πετρέλαια. Η απόφαση θα υπάρξει μάλλον την ερχόμενη εβδομάδα. Μάρτυρας υπεράσπισης θέλει να καταθέσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης. Στο Τριμελές καταδικάστηκε άνδρας επειδή παρακολουθούσε και απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγο του. Η έφεση του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα μόνο αν αποφύγει να την προσεγγίσει στο σπίτι ή στην εργασία της.

Πολλές απόπειρες τηλεφωνικής απάτης χθες στο Νομό Καβάλας. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εηιχνίασε 6 περιπτώσεις σε Καβάλα και Ξάνθη. Η βουλευτής Αγγελική Δεληκάρη συναντήθηκε με την Ένωση Αξιωματικών Αστυνομικών της ΑΜΘ. Στο γραφείο του Υφυπουργού Περιβάλλοντος Νίκου Ταγαρά βρέθηκε χθες ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ικανοποίηση του Δημάρχου Παγγαίου επειδή η υπηρεσία δόμησης του Δήμου εξέδωσε άδειες από τις περισσότερες στη χώρα. Στο κτίριο του πρώην ΕΟΚ μετακόμισε η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου. Τρία ΕΠΑΛ του Ν. Καβάλας εξεταστικά κέντρα για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» θα πραγματοποιήσει στην Καβάλα ο Δήμος της Θάσου.

Πρώτος σε σταυρούς ο Νίκος Ίμβρος στις εκλογές των αστυνομικών του Νομού

Τα λουλούδια θέμα της Αλφαβητοπαρέλασης του 2025. Την Κυριακή εθελοντική αιμοδοσία στην Ελευθερούπολη.

ΑΟΚ- Αγ. Μαρίνα με αλλαγές στη σύνθεση του

Διαβάστε επίσης