• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Αναμονή έως τις 15 Ιουνίου για τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Ναυτιλίας το αργότερο στη συγκεκριμένη ημερομηνία τα δρομολόγια θα επανέλθουν αλλά δεν θα είναι πολλά. Λέγεται ότι αρχικά θα είναι 2 ή 3, με προοπτική περαιτέρω αύξησης τον Ιούλιο. Εν τω μεταξύ κάθε εβδομάδα είναι και περισσότερα τα δρομολόγια στη γραμμή της Κεραμωτής.

 

Σήμερα το πρωί φθάνουν στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» τα πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ. Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου ανέλαβε καθήκοντα διοικητή στη δομή των προσφύγων στο «Ασημακοπούλου» ο Δημήτρης Ρέμμος. Απολογείται σήμερα στον Εισαγγελέα ο 17χρονος μαθητής που τραυμάτισε φίλο του σε επεισόδιο που έγινε την Τρίτη. Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση στη διαδικασία ανακύκλωσης ρούχων και παπουτσιών μέσω μπλε κάδων που δύο χρόνια τώρα υπάρχουν στην Καβάλα. Ιστοσελίδα των Αθηνών έγραψε χθες ότι η Κυβέρνηση δεν είναι έτοιμη να ανακοινώσει μέτρα στήριξης στην εξόρυξη πετρελαίου στον Πρίνο.

 

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Με άρθρο του ο Μακάριος Λαζαρίδης επιμένει ότι η Κυβέρνηση θα περιλάβει και το Νομό Καβάλας στην από αέρα προστασία από το χαλάζι. Διαμαρτύρεται ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ επειδή μέλη του δεν εξυπηρετούνται σωστά σε δημόσιες υπηρεσίες του Νομού. Το απόγευμα συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Καπνεργάτη, ομιλία για την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος. Με ανακοίνωση του το Επιμελητήριο γνωστοποιεί επαναφορά οικονομικών δραστηριοτήτων με ταυτόχρονη άρση μέτρων.

 

Ο Δήμος Καβάλας και ο φιλοζωϊκός σύλλογος Αίσωπος αντάλλαξαν ανακοινώσεις για την αναβολή προγράμματος στειρώσεων αδέσποτων ζώων. Από την Τρίτη 9 Ιουνίου σταδιακή επαναλειτουργία της Δ. Βιβλιοθήκης. Έναρξη εγγραφών στον Κιτσικοπούλειο παιδικό σταθμό. Με ένα νέο περιπολικό ενισχύθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

 

Ξαναρχίζει από σήμερα η δραστηριότητα των Ακαδημιών του ΑΟΚ. Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της πόλης Πάνθηρες και επίσημα στην Α2 κατηγορία. Την Κυριακή στο γήπεδο του ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου γιορτάζει την άνοδο του στην Γ’ Εθνική.

Διαβάστε επίσης