ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

Με αυξημένη την παρουσία και τους ελέγχους της Αστυνομίας εφαρμόστηκαν πρώτη μέρα χθες στο Ν. Καβάλας τα νέα αυστηρότερα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού. Το μεσημέρι έγινε έλεγχος σε πολίτες στις πλατείες. Το βράδυ επιτήρηση χώρων συνωστισμού. Η αγορά της Καβάλας δεν αλλάζει ωράριο αλλά λειτουργεί με click in shop και click away.

7 κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ χθες, όλα για το χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας. Μειώθηκαν οι ασθενείς στο Νοσοκομείο. Κλείνει λόγω νέων κρουσμάτων το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο. Δευτέρα και Τρίτη ράπιντ τεστ για τους πολίτες στην αίθουσα «Νικόλαος Μάρτης»

Στην εφορία βεβαιώνει ο Οργανισμός Λιμένα κλήσεις τροχαίας στο λιμάνι της Καβάλας και της Κεραμωτής του 2017, οι οποίες παραμένουν απλήρωτες. Προανάκριση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για το θάνατο 65χρονου στο Ζυγό μετά από φωτιά, βρέθηκε νεκρός δίπλα στην εξώπορτα της κατοικίας του. Σημαντική δωρεά 9θέσιου αυτοκινήτου και γραφομηχανών μπρέϊλ στο Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμΕΑ και στο Σύνδεσμο Τυφλών ΑΜ.

Το τελευταίο που χρειάζεται τώρα ο δημόσιος βίος είναι περισσότερο τοξικό λόγο, δήλωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τους Υπουργούς Εμπορικής Ναυτιλίας και Τουρισμού επισκέφθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Στη δημοσιότητα έδωσε η Τάνια Ελευθεριάδου απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας για τη συνεργασία Δήμου Νέστου- ΟΛΚ στην καθαριότητα του λιμανιού της Κεραμωτής. Με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης. Τροχαίο υλικών με ζημιά στους σηματοδότες στον κόμβο της Άσπρης Άμμου.

Αυτόματοι απινιδωτές εγκαταστάθηκαν χθες στην είσοδο του Διοικητηρίου και στην αίθουσα επιβατών του κεντρικού λιμανιού. Την πρώτη του ευχαριστήρια ανάρτηση μετά την αποκατάσταση της υγείας του από την περιπέτεια του κορωνοϊού έκανε ο πρώην αντιδήμαρχος Μιχάλης Λυχούνας.

Διαβάστε επίσης