ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Τελευταίες ώρες της προεκλογικής περιόδου με τα κόμματα να παρεμβαίνουν για να στηρίξουν τους υποψήφιους τους. Χθες περιόδευσε στο κέντρο της πόλης ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το ίδιο θα κάνει σήμερα ο Σωκράτης Φάμελλος ενώ στην Ελευθερούπολη θα βρίσκεται η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος μίλησε σε εκδήλωση που έγινε στην Καστοριά. Πιθανή η επίσκεψη στην Κομοτηνή σήμερα το Πρωθυπουργού.

Στην κεντρική πλατεία μιλά το βράδυ ο Θόδωρος Μουριάδης. Την ίδια ώρα στο Γαλαξία η κεντρική εκδήλωση του Χαράλαμπου Χρυσανίδη. Με μουσική και πολύ κόσμο η χθεσινή εκδήλωση του Γιάννη Εριφυλλίδη. Θέλουμε η Καβάλα να πρωτοπορεί, δήλωσε η Αναστασία Ιωσηφίδου. Στο Ζυγό περιόδευσε ο Χρήστος Ποτόλιας. Περιοδεία στη Θάσο του Διονύση Κλάδη. Την ανάγκη ενίσχυσης του Νοσοκομείου με προσωπικό επεσήμανε με ομιλία της στη Βουλή η Αγγελική Δεληκάρη.

Επιβατικό όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κάγκελα του δρόμου πάνω από τον Μπάτη. Έρχονται και φεύγουν μετανάστες από τη δομή του Ασημακοπούλου. Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που έκλεψαν από μη λειτουργούσα επιχείρηση της Καβάλας ηλεκτρολογικό υλικό. Απόπειρες τηλεφωνικής εξαπάτησης Καβαλιωτών από δήθεν εκπροσώπους της ΔΕΗ. 14 κάδους για μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια τοποθέτησε σε διάφορα σημεία του νησιού ο Δήμος Θάσου. Όχι μόνο στη Θάσο αλλά και σε άλλες τουριστικές περιοχές του Ν. Καβάλας κι ενώ υπάρχουν τουρίστες, οι επιχειρήσεις εστίασης διέκοψαν πρόωρα τη λειτουργία τους.

Ξεκίνησε η νέα χρονιά εκδηλώσεων για το Σώμα Οδηγισμού Καβάλας. Εκδήλωση του φιλοζωϊκού συλλόγου Αίσωπος για την παγκόσμια μέρα των ζώων. Πολιτιστικοί σύλλογοι της Θάσου συγκέντρωσαν και έστειλαν βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας. Την ευρωπαϊκή ημέρα γλωσσών γιόρτασαν στην Καβάλα οι καθηγητές της Αγγλικής γλώσσας. Συνεχίζεται στο ισόγειο της Μ. Λέσχης η λειτουργία έκθεσης ζωγραφικής στο πλαίσιο του Crea Center.

Στις 4 αύριο το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» ο ΑΟΚ υποδέχεται την ομάδα της Ευκαρπίας. Στη διάθεση του προπονητή και ο Τζελίδης.

 

Διαβάστε επίσης