• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε χθες ο Εισαγγελέας κατά του 17χρονου που παραδέχθηκε ότι την Τρίτη το βράδυ πυροβόλησε και σκότωσε τον Μάριο Ίσα. Η απολογία του θα δοθεί το μεσημέρι στον Ανακριτή. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του επιμένουν ότι πρόκειται για ατύχημα. Δηλώνουν ότι ο πελάτης τους είναι συντετριμμένος. Το μεσημέρι η κηδεία του 18χρονου Μάριου.

 

Νεκρός άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην παραλία Σκάλας Παναγίας στη Θάσο. Φέρεται να είναι αλλοδαπός κάτοικος του νησιού. Παθολογικά τα αίτια του θανάτου του. Επένδυση κατασκευής εμπορικού κέντρου κοντά στον Ποτό της Θάσου. Δόθηκε ειδική άδεια από την πολεοδομική υπηρεσία της Αποκεντρωμένης. Μετά τις γιορτές η συνάντηση των μελών της ομάδας εργασίας των έργων Σταθάκη. Και τα δύο έργα φέρονται ανώριμα παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς Δήμου Καβάλας και Περιφερειακής Ενότητας. Οι εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών της Καβάλας περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα που θα έχει τη Δευτέρα στην Αθήνα πρωτοβουλία της Περιφερειάρχη Αττικής. Υπάρχουν πιθανότητες οι εξετάσεις να αρχίσουν πάλι. Ερώτηση για το θέμα στη Βουλή από το Νίκο Παναγιωτόπουλο.

 

27 νέους υποψήφιους της παρουσίασε χθες η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα. Δήλωσε βέβαιη για τη νίκη της στις εκλογές του Μάη. Στην εκδήλωση της και ο Παράσχος Αγανικόλας. Η Αναστασία Αντωνίου νέα πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας. Χωρίς επεισόδια πορεία αντιεξουσιαστών χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης. Αρχίζει το πρωί σε αίθουσα ξενοδοχείου το πρώτο ιστορικό συνέδριο για την Καβάλα και τον καπνό. Ανακοίνωση του ΚΚΕ Καβάλας με αφορμή το θάνατο του μέλους του κόμματος Θανάση Τσαούση.

 

Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση της Ένωσης Φυσικών με ομιλητή τον Βαγγέλη Καϊμακάμη. Σήμερα το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» προβάλλεται ταινία μικρού μήκους του Χρήστου Κεμανετζίδη. Το Σάββατο το πρωί στην δημόσια βιβλιοθήκη της Ελευθερούπολης παρουσιάζεται το βιβλίο του Κωνσταντίνου Βλαστάρη «Ο τρελός».

 

Χωρίς τον τιμωρημένο Τουμανίδη αλλά με τον Βασίλη Γαβριηλίδη να έχει επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Ενόπλων ο ΑΟΚ υποδέχεται το μεσημέρι της Κυριακής την ομάδα του Καλαμπακίου. Το πιο δύσκολο ματς για τις ομάδες μας αυτό του Αετού Οφρυνίου με τον  Άρη Αβάτου.

 

 

Διαβάστε επίσης