• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Με την ευκαιρία της συνεδρίασης στην Αθήνα της διοίκησης της ΚΕΔΕ ξεκίνησε ο διάλογος των δημάρχων με το Υπουργείο Ναυτιλίας σχετικά με τα λιμάνια των πόλεων. Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου διόρθωσε τις εξαγγελίες για τα δημοτικά λιμενικά ταμεία, τα οποία όπως φαίνεται δεν καταργούνται. Στο Νομό Καβάλας δημοτικό λιμενικό ταμείο έχει ο Δήμος της Θάσου.

 

Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha ο Νίκος Παναγιωτόπουλος διέψευσε δηλώσεις Ερντογάν για συμφωνία μεταξύ Ελλάδας- Τουρκίας όσον αφορά την επέτειο των γεγονότων στα Ίμια. Πολύ πιθανή είναι την ερχόμενη εβδομάδα επίσκεψη στην Καβάλα Αμερικανών επενδυτών. Θα συνοδεύονται από Αμερικανό διπλωμάτη. Σοβαρό και συχνό είναι το κυκλοφοριακό πρόβλημα που παρουσιάζεται στην οδό Γεωργίου Κίτσου, στη συνοικία της Χωράφας. Διακοπή υδροδότησης από το πρωί ως το μεσημέρι στην περιοχή της Νεάπολης.

 

Στο ύψος του εργοστασίου των λιπασμάτων το νέο σημείο των μετωπικών διοδίων στην Εγνατία Οδό. Ποινή φυλάκισης 5 μηνών με αναστολή για επίθεση σκύλου σε πολίτη επέβαλε χθες το Μονομελές Καβάλας, η ποινή επιβλήθηκε όχι στον ιδιοκτήτη του σκύλου αλλά σε αυτόν που τον φιλοξενούσε. Τον αργότερο τον Μάρτιο θα παραδοθεί σε χρήση η ανακαινισμένη Μεγάλη Λέσχη. Λόγω κρύου και διακοπής ρεύματος δεν λειτούργησαν χθες σχολεία στην Ελευθερούπολη. Τον διοικητή του Νοσοκομείου Ντίνο Κλειτσιώτη ενημέρωσαν εκπρόσωποι του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καβάλας.

 

Συνεχίζονται και τον Φεβρουάριο τα ανοιχτά παζάρια του συλλόγου Πνοή. Το ΔΗΠΕΘΕ ανακοίνωσε ματαίωση παραστάσεων στο «Αντιγόνη Βαλάκου», ήταν προγραμματισμένες για τη Δευτέρα και την Τρίτη. Σαφώς λιγότερες είναι το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις συλλόγων για την κοπή της βασιλόπιτας του νέου έτους.

 

Ο διαιτητής Θεοχάρης από τη Θεσσαλία σφυρίζει το Κυριακάτικο ματς του ΑΟΚ στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό. Την Κυριακή το απόγευμα η Ένωση υποδέχεται στην Καλαμίτσα την ομάδα της Ευκαρπίας.

 

Διαβάστε επίσης