Στο τσακ τις γλυτώσαμε !

 Στο τσακ τις γλυτώσαμε !

Είναι αλήθεια ότι έτσι όπως αγρίεψε το πρωί της Τετάρτης ο καιρός και έγινε μέσα σε λίγα λεπτά χιονιάς φοβηθήκαμε ότι μπορεί και εμείς να την πατούσαμε.

Τελικα το χιόνι έπεσε μέχρι ένα ορισμένο υψόμετρο και αποφύγαμε τις περιπέτειες στα πεδινά.

Ένα τέτοιο μεσημέρι είχαμε ζήσει πρίν από περίπου δύο χειμώνες όπου μέσα σε μισή ώρα μια πυκνή χιονόπτωση είχε μετατρέψει το κέντρο της Καβάλας σε χιονοδρομικό κέντρο.

Μετά από την χιονόπτωση , που παρέλυσε το κέντρο, ήρθε και μία διακοπή ρεύματος αρκετών ωρών και έδεσε το γλυκό.

Ευτυχώς αυτή την φορά δεν είχαμε τέτοια κόλπα.

Δεν είχαμε ούτε χιόνια , ούτε διακοπές ρεύματος.

Να σας πω την αλήθεια το δεύτερο μας εξέπληξε ευχάριστα αφού για το πρώτο υπήρχε μία σχετική ενημέρωση και γνωρίζαμε ότι δεν θα πέσουν νιφάδες στα πεδινά.

Το πολύ μέχρι τον Άγιο Σίλα μας είπε ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας και δεν είχε άδικο.

Το θέμα είναι ότι πλέον αφήνουμε πίσω μας και αυτό το κύμα κακοκαιρίας για το οποίο υπήρχε μία ενημέρωση τρομοκρατιας και είμαστε έτοιμοι για τις λιακαδούρες της ερχόμενης εβδομάδας.

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες άλλες περιοχές αυτό το καιρικό σύστημα προκάλεσε πιο σοβαρά προβλήματα αφού στην Φλώρινα για παράδειγμα έπεσε πολύ χιόνι και την Τετάρτη όλα τα σχολεία μείνανε κλειστά.

Εμείς εδώ πάνω για άλλη μια φορά είμασταν τυχεροί αφού περάσαμε και αυτό το φαινόμενο με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

 

Για τις ανάγκες μιας εκπομπής που κάνει ο Σάκης Ρουβάς και προβάλλεται μάλλον μόνο διαδικτυακά η Ελένη Φουρέϊρα πήγε να αρμέξει αγελάδα με νύχι κόκκινο λές και μόλις είχε τελειώσει το μανικιούρ της.

Που πας ρε κορίτσι μου με νύχι κοκέτα ;

Για άρμεγμα πήγες και οχι για να παραλάβεις το βραβείο σου στα ΟΣΚΑΡ.

 

Είναι φοβερό το βίντεο με το αεροπλάνο που στην διαδικασία της προσγείωσης στην Τουρκία και στην Ασιατική πλευρά κόπηκε στα τρία και πήρε φωτιά.

Λες και ήταν χάρτινο.

Η επίσημη αιτία του ατυχήματος είναι οι άσχημες καιρικές συνθήκες αλλά αναρωτιέμαι σε τι μπορεί να φταίνε οι άσχημες καιρικές συνθήκες όταν ένα αεροπλάνο κόβεται στα τρία.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης