ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΙΟΥΝΗ 2019

Την ικανοποίηση τους εκφράζουν παράγοντες της τουριστικής αγοράς για την προτίμηση στην πόλη και τον Νομό Καβάλας Τούρκων επισκεπτών. Βρίσκονται στην περιοχή από την αρχή της εβδομάδας λόγω θρησκευτικής τους εορτής και συνεχόμενων αργιών. «Είναι περισσότεροι σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα» διαπιστώνουν οι ξενοδόχοι. Η άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα δημιουργεί αισιοδοξία σε όλο το νομό για ακόμη περισσότερους τουρίστες, έλληνες και ξένους.

 

Μικρά προβλήματα αλλά πολλές διακοπές ρεύματος προκάλεσε στην Καβάλα το χθεσινό απογευματινό μπουρίνι. Στις 10 το πρωί κάτοικοι της Καλαμίτσας καθαρίζουν την ομώνυμη παραλία. Τους βοηθά ο Δήμος Καβάλας. Οριστικοποιήθηκε η χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ των έργων ενεργειακής αναβάθμισης στο κλειστό του Αμυγδαλεώνα και της Ελευθερούπολης. Ένα «μικρό» πρόγραμμα Καλοκαιρινής απασχόλησης 70 περίπου παιδιών προσπαθεί να υλοποιήσει ο Δήμος Καβάλας.

 

Η άμεση επέμβαση της Π.Υ. Καβάλας απέτρεψε τα χειρότερα σε πυρκαγιά κάτω από το Νοσοκομείο. Δεν αποκλείεται να ξεκίνησε από ανθρώπινη αμέλεια. Με τη διοίκηση της ΕΤΑΔ θα συναντηθεί τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Θόδωρος Μουριάδης. Γονείς και κηδεμόνες του 13ου δημοτικού σχολείου «υιοθετούν» πάρκο ανάμεσα στις οδούς Θεσσαλονίκης και Σηλυβρίας.

 

Υποψήφιοι του Θόδωρου Μουριάδη, του Μάκη Παπαδόπουλου, του Χριστόδουλου Τοψίδη και ο Δήμαρχος Παγγαίου έψαξαν χθες στο Πρωτοδικείο τα ψηφοδέλτια των πρόσφατων εκλογών.  «Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας» αναφέρει σε κείμενο της η αντιδήμαρχος Μαρία Φρατζεσκάκη. Τους εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών συνάντησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Τη Δευτέρα το απόγευμα συνεδριάζει πρώτη φορά μετά τις εκλογές το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Εθελοντική αιμοδοσία σήμερα και αύριο στη Λέσχη Αξιωματικών από το σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών. Το επιτελείο της Α.Δ. Καβάλας συνάντησε η διοίκηση του συλλόγου ΑμΕΑ. Μήνυμα του νέου δημάρχου Θάσου Λευθέρη Κυριακίδη με την ευκαιρία της έναρξης των πανελλαδικών εξετάσεων.

 

Την Κυριακή ο «Γρηγοριανός» αγώνας δρόμου από την Νέα Καρβάλη στην Καβάλα, διοργάνωση του συλλόγου Κιβωτός- ΚΕΘΕΑ. Δεν υπήρξαν οριστικές αποφάσεις στην πρόσφατη γ.σ. του Νέστου.

Διαβάστε επίσης