• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019

Από την προσεχή Δευτέρα 11 Νοέμβρη αυξάνονται κατά 20% τα εισιτήρια μόνο των επιβατών στα δρομολόγια των φέρι μποτ από και προς Πρίνο. Αρχικά την αύξηση θα εφαρμόσει η εταιρία Μητσόπουλου, από τον Δεκέμβρη το ίδιο θα κάνει και η εταιρία ΑΝΕΘ. Τα εισιτήρια μένουν ίδια για κάθε τύπου αυτοκίνητα. Η σχετική πληροφορία της αύξησης κατά ένα ευρώ δίδεται από χθες, από τα εκδοτήρια των εισιτηρίων στην αίθουσα επιβατών.

 

Ποινή φυλάκισης 8 ετών χωρίς αναστολή επέβαλε το Τριμελές Κακουργημάτων Θράκης στον πρώην δικαστικό υπάλληλο Καβάλας που εξαπάτησε τουλάχιστον 10 πολίτες, αποσπώντας τους χρήματα. «Σκοπεύω να επιστρέψω τα χρήματα» είπε ο κατηγορούμενος στην απολογία του. Νέα απόφαση για το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ θα λάβει τη Δευτέρα το δημοτικό συμβούλιο, στην προγραμματισμένη του συνεδρίαση. Σε κίνδυνο το νέο τμήμα Γεωλογίας του ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Συνάντηση για το οικιακό φυσικό αέριο έγινε χθες στην Κομοτηνή, στο γραφείο του Περιφερειάρχη.

 

Όπου και όποτε μπορεί η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας συλλαμβάνει τους παράτυπους μετανάστες που κυκλοφορούν μέσα κι έξω από την πόλη. Στις 2 Δεκέμβρη είναι πιθανό να βρίσκεται στην Καβάλα ο Γιάννης Πλακιωτάκης, υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας. Καλά νέα για τον τουρισμό της Θάσου στην καθιερωμένη τουριστική έκθεση του Λονδίνου. Από τη Δευτέρα υποβολή αιτήσεων για τους δικαιούχους του δημοτικού παντοπωλείου. Ανακοινώσεις για τον ένα χρόνο από την κατάρρευση της γέφυρας από το ΣΥΡΙΖΑ και την παράταξη του Χρήστου Ποτόλια. Σύσκεψη το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη για τα έργα κατασκευής πλευρικών διοδίων στο Νομό Καβάλας.

 

Υπό κατάληψη ήταν χθες το ΕΠΑΛ Ελευθερούπολης. Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή ο Γιώργος Κιμούλης με την παράσταση «Το Παγκάκι» στο «Αντιγόνη Βαλάκου». Από σήμερα ως την Κυριακή θέατρο και στην Ελευθερούπολη. Με την υφυπουργό Εργασίας για τη βιωσιμότητα του ιδρύματος Αγία Μαρίνα συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης.

 

Η αναμέτρηση του ΑΟΚ με τον ΟΦ Ιεράπετρας την Κυριακή θα μεταδοθεί σε live streaming από το διαδίκτυο. Εντός έδρας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας παίζει αύριο ο ΓΣΕ. Στη Λαμία ταξιδεύει η Ένωση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης