• 18 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2023

27 θα είναι το Καλοκαίρι του 2024 οι πολυσύχναστες παραλίες του Νομού Καβάλας. Μια επιπλέον, στη Σαρακίνα. Μετά από τη συνεδρίαση των αρμοδίων επιτροπών, το Κεντρικό Λιμεναρχείο έλαβε χθες την προβλεπόμενη απόφαση. Και στις 27 θα πρέπει να υπάρχει ναυαγοσωστική κάλυψη. Οι περισσότερες παραλίες χαρακτηρισμένες ως πολυσύχναστες βρίσκονται ως συνήθως στους Δήμους Καβάλας και Θάσου.

Το Υπουργείο Υποδομών έκανε δεκτή την προσφυγή της αναδόχου κοινοπραξίας στο έργο του φράγματος Μαρμαρά αλλά οι κρίσιμες αποφάσεις για την ολοκλήρωση του ή όχι θα παρθούν σήμερα. Σημειώνουμε ότι η κατασκευή του φράγματος Μαρμαρά άρχισε το 2007 με πρώτη προθεσμία περαίωσης τα δύο χρόνια! 12 στύλοι του ΔΕΔΔΗΕ απομακρύνθηκαν χθες, επί της Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού λειτουργεί πλέον υπόγειο δίκτυο. Τοπικοί φορείς και σύλλογοι ετοιμάζονται να συγκεντρώσουν βοήθεια για τους πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα. Στη Θεσσαλία διασώστες των εθελοντών της πόλης μας.  Με 10.000 ευρώ αποζημιώνει αγρότη η ΔΕΥΑ Νέστου, το αρδευτικό δίκτυο προκάλεσε ζημιά στην καλλιέργεια του.

Το απόγευμα τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Θόδωρου Μουριάδη, βρίσκεται στον πεζόδρομο της Π. Μελά. Επαναλειτουργία του ανοιχτού κολυμβητηρίου υπόσχεται ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης. Στην Καβάλα περιόδευσε χθες η παράταξη του Χριστόδουλου Τοψίδη. Αναρτήσεις Γιάννη Πασχαλίδη και Μακάριου Λαζαρίδη για το τραγικό περιστατικό στον καταπέλτη του πλοίου, τον άδικο χαμό του 36χρονου επιβάτη.  Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας είναι στην ψηφοφορία για νέο πρόεδρο να λάβουν μέρος 1.000 πολίτες του Νομού. Με τη διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ συναντήθηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Χθες αργά το απόγευμα στην οδό Σαππαίων τραυματίστηκε οδηγός δικύκλου μετά από εκτροπή και ανατροπή του. Οι διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας συναντήθηκαν με τη Σχολική Επιτροπή και τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας. Η Energean ανακοίνωσε τριπλασιασμό της παραγωγής της στο πρώτο 6μηνο του τρέχοντος έτους. Αιχμή της αύξησης το φυσικό αέριο. Καραμπόλα τριών επιβατικών χθες το μεσημέρι στην Ερυθρού Σταυρού. Μόνο υλικές ζημιές. Σύλλογοι της Θάσου εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την κάλυψη της θέσης του αγροτικού ιατρού στην Καλλιράχη.

Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τις απαραίτητες προσλήψεις στο Νοσοκομείο. Καινούργιος ιατρικός εξοπλισμός στη Λεκάνη μέσω του Αλέξη Πολίτη. Λαϊκό γλέντι το βράδυ στη συνοικία της Νέαπολης.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες του ΑΟΚ για άνοδο στη SL2. Σε συνεννόηση με τον Χατιντάτζη και αναμονή για το τι θα κάνουν οι ομάδες της Αριδαίας και της Ιεράπετρας. Σοβαρός τραυματισμός για Βασιλόπουλο και Φερεντίνο.

Διαβάστε επίσης