ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019

Θετικά σχολιάζουν αιρετοί της Τ.Α. στο Ν. Καβάλας τις αλλαγές στο Κλεισθένη, οι οποίες θα ψηφιστούν στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα. Αναβαθμίζεται ο ρόλος της Οικονομικής Επιτροπής αλλά και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Μόνο από την παράταξη του νικητή των εκλογών οι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες. Πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων οι πρώτοι σε σταυρούς υποψήφιοι των συνδυασμών που πρώτευσαν σε κάθε πρώην κοινότητα. Χθες βράδυ η ΚΕΔΕ χαρακτήρισε θετικές τις αλλαγές, ζήτησε κι άλλες βελτιώσεις.

 

Βρέθηκε χθες το απόγευμα η 16χρονη μαθήτρια Γυμνασίου που είχε εξαφανιστεί στην Καβάλα την προηγούμενη εβδομάδα. Σήμερα θα υπάρξει διαμαρτυρία του Επιμελητηρίου για τη διακοπή ρεύματος στην αγορά το απόγευμα της Τρίτης. Πρακτορείο δημιουργούν στη Νέα Καρβάλη τα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Προβλήματα πίεσης στο νερό της ύδρευσης στη Νέα Πέραμο. Ικανοποίηση του Δημάρχου Παγγαίου για την τουριστική κίνηση στο παραλιακό μέτωπο του ίδιου Δήμου.

 

Πνιγμός 85χρονου ημεδαπού χθες το πρωί στην παραλία μέσα στη Νέα Πέραμο. Συνέντευξη του Μακάριου Λαζαρίδη στο ρ/σ του Αθηναϊκού Πρακτορείου. Δεν διαψεύδει το ενδιαφέρον της για τη διοίκηση του ΟΛΚ η Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου. Τρεις συλλήψεις στο Οφρύνιο για παρεμπόριο. Σε εξέλιξη το έργο του βιολογικού στην Κεραμωτή. Ο καθηγητής του ΤΕΙ Λάζαρος Σαρηγιαννίδης πιθανός νέος πρόεδρος στη Δημωφέλεια. 4 εκδηλώσεις της ΚΝΕ τον Αύγουστο στη Θάσο.

 

Μία ακόμη παράσταση της παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ «Βάρδα Μπένε» το βράδυ στο Καρνάγιο. Νέοι από τη Δ. Ενότητα Φιλίππων έλαβαν μέρος σε συναυλία μέσω προγράμματος Erasmus. Καβαλιώτικη start- up επιχείρηση τυπώνει τέχνη σε μεταξωτά μαντίλια.

 

Στο Κρυονέρι οι πρώτες προπονήσεις του ΑΟΚ την ερχόμενη εβδομάδα. Μετά τον 15Αυγουστο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Βώλακα. Νέα πρόσωπα στη διοίκηση του Νέστου. Η Κωνσταντίνα Δασκάλου νέο μέλος της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟΚ.

 

Διαβάστε επίσης