ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2022

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Γραμμένος επιβεβαίωσε μιλώντας στην Πρωινή την κινητικότητα στο Πρωτοδικείο, την έκδοση πολλών διαταγών πληρωμής για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Δέχθηκε επίσης ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος μαζί με το Δήμο Καβάλας μπορούν να κάνουν δικαστικές ενέργειες καθυστέρησης των πλειστηριασμών.  Σύμφωνα με τον Γιώργο Γραμμένο, σε καθημερινή βάση εκδίδονται και στην Καβάλα διαταγές πληρωμής για τα λεγόμενα «κόκκινα» δάνεια.

 

Διέκοψε χθες τη λειτουργία του το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Βενιζέλου. Το ήδη λίγο προσωπικό στα ΕΛΤΑ Καβάλας ίσως μειωθεί κι άλλο, με ενδεχόμενη προσωρινή μετάθεση εργαζόμενου στη Θάσο. Εξωτερικό βάψιμο στο Μέγαρο Τόκου και στο κτίριο της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αλέξης Πολίτης γνωστοποίησε ενίσχυση της Διεύθυνσης Μεταφορών με έναν ακόμη εποχιακό υπάλληλο. Την Τετάρτη το απόγευμα σε διαβούλευση το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης στη συνοικία της Παναγίας. Χωρίς άδεια και για το έργο του φυσικού αερίου, έκλεισε για 30 λεπτά την Τετάρτη το πρωί τμήμα της οδού Βενιζέλου. Δεν υπήρξε καμία προειδοποίηση. Από την Κυριακή 11 Δεκέμβρη ισχύει το εορταστικό ωράριο στην αγορά της Καβάλας.

 

Δύο ανακοινώσεις του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, κατά του νέου νόμου στο ΕΣΥ και για τη σημερινή παγκόσμια μέρα κατά του Aids. Τα προβλήματα που υπάρχουν στην κίνηση στα πεζοδρόμια ατόμων με ειδικές ανάγκες πρόβαλε με εκδήλωση του ο νομαρχιακός σύλλογος ΑμΕΑ. Το Δημοτικό Συμβούλιο στη συνεδρίαση της Δευτέρας ενέκρινε ανταποδοτικά τέλη και τεχνικό πρόγραμμα του 2023. Ανακοίνωση της Αναστασίας Ιωσηφίδου με κριτική στη διοίκηση του Δήμου. Η έλλειψη προσωπικού στο Νοσοκομείο δεν λύνεται με την επιστροφή των μη εμβολιασμένων συναδέλφων μας, είπε χθες η πρόεδρος του σωματείου Κατερίνα Πετράκη. Σύλληψη 3 διακινητών, 13 παράτυπων μεταναστών σε Καβάλα και Ξάνθη. Άρθρο του Ζαφείρη Μυστακίδη με αφορμή τις εκλογές στο Γεωτεχνικό Επιμελητήριο.

 

Το τριήμερο Παρασκευή έως Κυριακή ολοκληρώνεται στη Μεγάλη Λέσχη το φεστιβάλ Cosmoclassical. Δύο εκδηλώσεις ενημερωτικού περιεχομένου με θέμα τα παιδιά οργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα ο σύλλογος γονέων κηδεμόνων του 21ου Δημοτικού.

 

Με σκορ 3-0 ο ΑΟΚ νίκησε χθες το Νέστο στο Αγίασμα. Η ομάδα της Καβάλας υποδέχεται την Κυριακή το Ορφάνι. Οι άλλες ομάδες του Ν. Καβάλας ηττήθηκαν στη χθεσινή εμβόλιμη αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Διαβάστε επίσης