• 20 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2023

Ο δικηγόρος Χρήστος Τερζίδης κατέθεσε προσφυγή στην Επιτροπή του άρθρου 152 ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση της Αποκεντρωμένης για την υπηρεσία δόμησης Θάσου. Ζητά η έκδοση των οικοδομικών αδειών για τη Θάσο να επανέλθει στην αρμοδιότητα του Δήμου Καβάλας. Η προσφυγή θα συζητηθεί σήμερα και η απόφαση δεν θα αργήσει. Ο Δήμος Θάσου που έχει τον ίδιο στόχο, περιμένει να ανοίξει η Βουλή στις αρχές Σεπτέμβρη ώστε με νομοθετική ρύθμιση η έκδοση των οικοδομικών αδειών για τη Θάσο να γίνεται στην Καβάλα.

 

Μία ώρα νεαρός Ρομά βρίσκονταν στις Καμάρες απειλώντας να πηδήξει στο κενό. Πείσθηκε από τους αστυνομικούς και αποχώρησε. Καθαρά είναι τα νερά στη θάλασσα της Ραψάνης, ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι η ΔΕΥΑΚ. Επιβεβαίωσε και η Διεύθυνση Υγείας. Μεγάλης χρονικής διάρκειας διακοπή ρεύματος ταλαιπώρησε χθες το απόγευμα τους Καβαλιώτες. Βγήκε από τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ο εργαζόμενος στην Καθαριότητα του Δήμου Παγγαίου. Η κατάσταση της υγείας του βελτιώθηκε. Στους δρόμους της Παναγίας μπαίνουν οι καινούργιες πινακίδες για την εφαρμογή του μέτρου απαγόρευσης στάθμευσης οχημάτων επισκεπτών. Το μέτρο θα αρχίζει να εφαρμόζεται στο τέλος του τρέχοντος μηνός. Τον Σεπτέμβρη θα υπογραφεί στην Αθήνα η οριστική απόφαση υπό παραχώρησης του νέου λιμανιού.

 

Το προεδρείο της πρόσφατης συνέλευσης μελών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση όπου εμμέσως πλην σαφώς δείχνει προτίμηση στην υποψηφιότητα Γιάννη Εριφυλλίδη. Παραμένουμε ανεξάρτητοι, σχολίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος. Αν δεν ήταν η Αναστασία Ιωσηφίδου δεν θα ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αναφέρει σε ανάρτηση του ο Άκης Τελίδης.

 

Αθίγγανος που αρχικά συνελήφθη για βιασμό, αφέθηκε ελεύθερος μετά την υπόσχεση που έδωσε να παντρευτεί το υποτιθέμενο θύμα του. Οι οικογένειες αθίγγανων από χωριό του Δήμου Νέστου έφυγαν μονιασμένες από το δικαστήριο το μεσημέρι της Τετάρτης. Καθαρίζεται εσωτερικά η παλιά Ορθοπεδική κλινική στο Σανατόριο. Θα γίνει και στατικός έλεγχος. Ανδρόγυνο συνελήφθη στο κεντρικό λιμάνι, κατείχε ναρκωτικές ουσίες. Πιο ακριβές οι παραθεριστικές κατοικίες σε Τούζλα και Θάσο αναφέρει έρευνα ιστοσελίδας της Θεσσαλονίκης. Για το 2024 μεταφέρεται το έργο ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων του ΟΑΕΔ στο Περιγιάλι.

 

Σε ψυχιατρική κλινική στη Βουλγάρια νοσηλεύεται ο άνδρας που την περασμένη Παρασκευή στο λιμάνι κατέβασε την Ελληνική σημαία κι έβαλε τη σημαία της Βουλγαρίας. Τέλος Σεπτέμβρη στη Θάσο ένα ακόμη Συμπόσιο Θασιακών Μελετών. 8 Σεπτέμβρη στη Νεάπολη λαϊκό γλέντι.

 

Την Κυριακή το πρώτο φιλικό του ΑΟΚ, εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό. 4-1 νίκησε ο Βύρωνας τον Βρασίδα της Νέας Περάμου. Με τον Πανιώνιο εκτός έδρας αρχίζει το πρωτάθλημα ο ΓΣΕ, ρεπό την 1η αγωνιστική της Α2 για τους Πάνθηρες.

 

 

Διαβάστε επίσης