• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΓΕΝΑΡΗ 2019

Σε κατάσταση ουσιαστικής έκτακτης ανάγκης ήταν για αρκετές ώρες χθες η πόλη της Καβάλας. Πέρα των προβλημάτων που δημιούργησε η κακοκαιρία, υπήρξαν παρατεταμένες διακοπές ρεύματος στο κέντρο και τις συνοικίες. Οι διακοπές ρεύματος που άγνωστο για ποιόν λόγο άργησαν να αποκατασταθούν, συνεχίστηκαν και μετά τα μεσάνυχτα χθες. Οι υπηρεσίες αποδείχθηκαν σε γενικές γραμμές απροετοίμαστες αφού μία ακόμη φορά οι αλατιέρες εγκλωβίστηκαν στο κυκλοφοριακό κομφούζιο. Βελτίωση του καιρού από σήμερα.

 

Κλειστά είναι σήμερα τα σχολεία στο Δήμο Καβάλας, το Δήμο Θάσου, το Δήμο Παγγαίου και τον πρώην Δήμο Ορεινού. Λόγω διακοπής ρεύματος δεν λειτούργησε χθες η Δ. Βιβλιοθήκη. Κλειστό ήταν χθες το απόγευμα το Δημοτικό Ωδείο. Σημαντικά προβλήματα υπήρχαν μέχρι αργά το βράδυ στο επαρχιακό οδικό δίκτυο.

 

Με διαταγές πληρωμής απειλούν τη ΒΦΛ συνταξιούχοι του 2011 επειδή δεν πληρώνονται τις δόσεις του ασφαλιστήριου συμβολαίου. Εντός των ημερών οι συνταξιουχικές οργανώσεις αποφασίζουν τις νέες κινητοποιήσεις τους. Γενική συνέλευση θα κάνουν οι δικαστικοί υπάλληλοι αφού το πετρέλαιο του μεγάρου αρκεί μέχρι αύριο. Στην κακή κατάσταση στην οποία βρίσκονται «ηλικιωμένα» τα σχολικά κτίρια της πόλης οφείλονται τα παράπονα για έλλειψη ζέστης στις τάξεις. Ανακοίνωση του Θόδωρου Μουριάδη με κριτική στη διοίκηση του Δήμου για τα χθεσινά προβλήματα στην πόλη. Λόγω της κακοκαιρίας δεν έγινε η χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης υποψηφίων.

 

Υπογράφηκε η σύμβαση για το δημοτικό έργο ανακαίνισης του κτιρίου του πρώην ΕΟΚ. Υπέρ της συνένωσης του ΤΕΙ με το Διεθνές Πανεπιστήμιο ο Κωστής Σιμιτσής. Την Κυριακή οι βασιλόπιτες της Θασιακής Ένωσης και του συλλόγου Τριτέκνων.

 

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης το Σαββατοκύριακο στη Χρυσούπολη, σε φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ. Ο διαιτητής Μιχούλιας από τη Θεσσαλονίκη στο ματς του ΑΟΚ με το Παραλίμνιο. Την Κυριακή κόβει βασιλόπιτα ο ΟΘΑΚ.

Διαβάστε επίσης