• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την έλλειψη προσωπικού στο ΕΚΑΒ, όλο και συχνότερα το ασθενοφόρο του Κ.Υ. Χρυσούπολης έχει οδηγό στρατιωτικό και πλήρωμα γιατρό. Ο γιατρός όταν εργάζεται στο ασθενοφόρο απουσιάζει από τη θέση του στο Κ.Υ. της Χρυσούπολης. Οι μόνιμοι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ στη Χρυσούπολη δεν επαρκούν για τις βάρδιες. Σύμφωνα με πληροφορίες πληρώματα στο ίδιο ασθενοφόρο καλούνται να είναι και οι νοσηλευτές του Κ.Υ αλλά δεν δέχονται. Για τα προβλήματα του ΕΚΑΒ Καβάλας κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή ο ανεξάρτητος βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος.

 

Διατηρήθηκαν όλη την ημέρα χθες οι χαμηλές θερμοκρασίες στο Ν. Καβάλας. Νέα πτώση το Σαββατοκύριακο. Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ απομάκρυνε από την οδό Αστυπάλαιας κορμό δέντρου που ο αέρας έριξε πάνω σε καλώδιο ρεύματος. Για την Άνοιξη μετατέθηκαν οι εργασίες καθαρισμού της Αλάνας, προετοιμασία της επένδυσης Χατιντάτζι. Ανθυγιεινή εστία χαρακτηρίζει η Διεύθυνση Υγείας το ισόγειο κτίσματος στην οδό Ε. Ιορδάνου. Δίνει προθεσμία 20 ημερών στον ιδιοκτήτη να το καθαρίσει. Η υπηρεσία ενημερώνει και το Δήμο Καβάλας.

 

Το προεδρείο της τοπικής Νέας Δημοκρατίας συνάντησε χθες τους νέους Αντιπεριφερειάρχες που εκλέγονται στην ΠΕ Καβάλας. Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Θόδωρου Μαρκόπουλου. Σήμερα πρώτη σύσκεψη για τα δρομολόγια στη γραμμή του του Πρίνου. Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη θα συναντηθούν οι Δήμαρχοι Καβάλας και Θάσου. Ανακοίνωση για τα λίγα δρομολόγια με κριτική στην Κυβέρνηση, από τη Νομαρχιακή του ΚΚΕ. Τέλος του μήνα εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του ΠΑΣΟΚ, μάλλον θα παραστεί ο Γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος. Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Προμούσας ορίστηκε πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Καβάλας. 17 εποχιακούς εργάτες για την Καθαριότητα προσέλαβε για 8 μήνες ο Δήμος Παγγαίου. Σύμφωνα με τους απολυμένους των Λιπασμάτων, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της απόφασης του Εφετείου Θράκης.

 

8 Φεβρουαρίου εκλογές στη Στέγη αποφάσισε χθες το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Παρουσία του Μητροπολίτη Στέφανου η χθεσινοβραδινή συνεδρίαση. Το Ειδικό Σχολείο που εδρεύει στη Ν. Καρβάλη ευχαριστεί για τη δωρεά την επιχείρηση Σπύρου Σοπιλίδη. Η Δημοτική Επιχείρηση Θάσου ανακοίνωσε τα βραβεία για το Χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό ευχετήριας κάρτας. Τη Βουλή επισκέφθηκαν πριν τις γιορτές μαθητές του 2ου Γυμνασίου.

 

Ο μεσοεπιθετικός Στοίνοβιτς νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΟΚ. Την Τετάρτη η ομάδα μας κόβει πίτα, η εκδήλωση θα γίνει στο Όσκαρ.

Διαβάστε επίσης