• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδοθεί η απόφαση του Πρωτοδικείου Καβάλας με το επίσημο αποτέλεσμα και των σταυρών προτίμησης των εκλογών της περασμένης Κυριακής. Η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι οι εργαζόμενοι στις δικαστικές υπηρεσίες προετοιμάζουν τις επαναληπτικές ψηφοφορίες. Μόνο προφορικά και ανεπίσημα μαθαίνουν το αποτέλεσμα τους υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης θα «τρέξουν» οι προθεσμίες για τις ενστάσεις που αναμένεται να κατατεθούν. Η κατανομή των εδρών στο νέο δημοτικό συμβούλιο Καβάλας θα οριστικοποιηθεί το βράδυ της Κυριακής, ταυτόχρονα με το νέο εκλογικό αποτέλεσμα.

Αναρτήσεις υπέρ της υποψηφιότητας Μέτιου έκαναν Νίκος Παναγιωτόπουλος και Γιάννης Πασχαλίδης. Στο Νομό μας περιοδεύουν σήμερα 3 βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης. Την Κυριακή η Περιφέρεια αλλάζει χέρια, αναφέρει σε μήνυμα του προς τους Καβαλιώτες ο Χριστόδουλος Τοψίδης. Ψήφο κατά συνείδηση προτείνει ο Δαμιανός Καγκελίδης. «Δέχθηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο» δήλωσε ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

Η περίοδος της παρατεταμένης ανομβρίας στο Ν. Καβάλας μειώνει σημαντικά το νερό στον ποταμό Μαρμαρά στο Δήμο Παγγαίου. Παραμένουν στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος τα δύο Πετζετέλ και το ελικόπτερο Έρικσον. Τέσσερις συλλήψεις ημεδαπών στην Καβάλα σε υποθέσεις ναρκωτικών. Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας συμμετέχει στην πρωτοβουλία τον μήνα Οκτώβρη για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Την Πέμπτη 9 Νοέμβρη η χειροτονία του πατέρα Παύλου Κίτσου, θα γίνει στην Αθήνα. Την Παρασκευή 20 Οκτώβρη πανηγυρική συνεδρίαση στην Καβάλα της Ένωσης Λιμένων Ελλάδας. Την προετοιμάζει ο Οργανισμός Λιμένα.

Αύξηση εσόδων και τουριστικής κίνησης φέτος το Καλοκαίρι στο Ν. Καβάλας, σχετικές δηλώσεις έγιναν από τον πρόεδρο των ξενοδόχων Αντώνη Μιτζάλη. Ψυχολογική υποστήριξη στους γονείς των μαθητών της Γ’ Λυκείου θα προσφέρουν μέσω κοινής δράσης το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Καβάλας και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Τετάρτη 1η Νοέμβρη εθελοντική αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο. Οργανώνεται από τους αιμοδότες δημοσίους υπαλλήλους. Γιορτή Φθινοπώρου την Κυριακή 29 Οκτώβρη στα Δωμάτια.

Πρόθεση παραίτησης από προπονητής της Λάρισας από τον Παύλο Δερμιτζάκη λόγω υβριστικών συνθημάτων φιλάθλων της ομάδας στο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή.

 

Διαβάστε επίσης