• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2018

Μετά από μια επίσκεψη που διήρκεσε μόνο μία ώρα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υπέγραψε στην Ελευθερούπολη την παραχώρηση – ενοικίαση της Λέσχης Αξιωματικών στο Δήμο Παγγαίου. Υπογράφηκε συμφωνία για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο κ. Καμμένος δεν απάντησε σε ερώτηση δημοσιογράφου για την παραχώρηση στο Δήμο Καβάλας του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Τον Υπουργό υποδέχθηκαν στην Ελευθερούπολη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Εμμανουηλίδης- Μορφίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Θόδωρος Μαρκόπουλος.

 

Παράταση ως το τέλος Νοέμβρη στο έργο επίπλωσης της δημοτικής καπναποθήκης. Επεκτείνεται και στην οδό Ίωνος Δραγούμη το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης. Μάλλον εκτός μεταλλίων η Σταυρούλα Τσολακίδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκάκι για γυναίκες έως 20 ετών. Δεύτερη επιστολή Γιάννη Πασχαλίδη στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης για τις ζημιές σε Νέστο- Παγγαίο. Έτοιμοι χώροι γραφείων εδώ και 6 μήνες στο κτίριο του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού, δεν χρησιμοποιούνται από το Δήμο Καβάλας. Η Ενεργειακή Αιγαίου ανακοίνωσε την έναρξη γεωτρήσεων στο Πεδίο Ε.

 

Το απόγευμα εκδήλωση του ΚΚΕ στη συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου για τα 74 χρόνια από την απελευθέρωση της Καβάλας από τον ΕΛΑΣ. Σε εκδήλωση της ΝΔ στην Θεσσαλονίκη μιλά και αύριο ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Τη Μουσθένη επισκέφθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης.  Συνελήφθη 25χρονος για κατοχή μαχαιριού και σιδερογροθιάς. Στο Ινστιτούτο Αλιευτικών Ερευνών η περιφερειακή συνάντηση συντονισμού Μεσογείου και Εύξεινου Πόντου.

 

Εκδήλωση για το κυνήγι αγριόχοιρου πραγματοποίησε χθες ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καβάλας. Την Κυριακή εκδηλώσεις για την επέτειο μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Αρχές Νοέμβρη η γιορτή του Κάστανου και του Τσίπουρου σε Παλαιοχώρι και Νέα Πέραμο αντίστοιχα. Αφιερωμένος στις προσπάθειες κατά του καρκίνου ο 5ος νυχτερινός αγώνας δρόμου που θα γίνει στην πόλη μας το Σάββατο 22 Σεπτέμβρη.

 

Με σκορ 5-1 ο ΑΟΚ επικράτησε χθες της Δόξας Αμυγδαλεώνα. Την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομάδα μας παίζει εκτός έδρας με το Παραλίμνιο. Στα ματς της πρεμιέρας ο Νέστος αγωνίζεται στο Κιλκίς, εντός έδρας παίζουν Πέρνη και Αετός Ορφανού.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης