• 23 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ευχάριστα φαίνεται να είναι για τους Καβαλιώτες και τους υπόλοιπους χρήστες της Εγνατίας οδού τα νέα της ομώνυμης εταιρίας. Όπως προέκυψε σε συζήτηση σε επιτροπή της Βουλής, αργεί τόσο η ιδιωτικοποίηση του δρόμου όσο και η αύξηση στην τιμή των διοδίων. «Παγωμένη» παραμένει η υπόθεση των επιπλέον διοδίων, ένα από τα οποία είναι αυτά στην Παράκαμψη. Τα πιο πάνω συμπεράσματα προέκυψαν από τον Υπουργό κ. Σπίρτζη, στη συζήτηση που έγινε στη Βουλή με την ευκαιρία αλλαγής διευθύνοντα συμβούλου στην εταιρία.

 

Υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο ο Δημήτρης Πέτροβιτς. Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δράμας, με τον Κωστή Σιμιτσή, ο Ανέστης Τερζίδης. Εκδήλωση για τις γυναίκες έκανε χθες ο Βαγγέλης Παππάς. Την Κυριακή εκδήλωση του Βαγγέλη Παππά για τη νεολαία. Στον πρώην Δήμο Φιλίππων ήταν χθες ο Θόδωρος Μουριάδης.  Το κυκλοφοριακό θέμα της σημερινής εκδήλωσης του Χρήστου Ποτόλια. Ο Δήμος Καβάλας είναι σε διάλυση, τονίζει με χθεσινή ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Η Δήμητρα Τσανάκα ανακοίνωσε την αντικατάσταση του μπόϊλερ στο γυμναστήριο της Καλαμίτσας και την έναρξη έργου σε σχολεία και παιδικές χαρές. Το απόγευμα εκδήλωση σε ξενοδοχείο της πόλης του υποψήφιου περιφερειάρχη Κώστα Κατσιμίγα.

 

Από τις 20 Απριλίου είναι πιθανό να αρχίσει φέτος η πεζοδρόμηση της οδού Εθνικής Αντίστασης. Σύσκεψη για το προσεχές αεροπορικό σόου έγινε στο Δημαρχείο. Νέα συνάντηση έγινε χθες μεταξύ 4 προέδρων τοπικών συμβουλίων που ζητούν επανασύσταση του Δήμου Φιλίππων. Η ΒΦΛ πλήρωσε 96 πρώην απολυμένους κι έτσι δεν καταδικάστηκε σε υπόθεση στο Μονομελές Καβάλας. 6 χρόνια μετά τη φωτιά στη πυλωτή του Διοικητηρίου, το Υπουργείο Εσωτερικών αποζημιώνει την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας που αγοράζει νέο όχημα μεταφοράς προσωπικού και υλικών.

 

Καθολικός αρχιεπίσκοπος θα είναι την Κυριακή στην πόλη μας. Με πρωτοβουλία του συγγραφέα ακυρώνεται η εκδήλωση παρουσίασης του νέου βιβλίου του Νίκου Παπανδρέου. Πλήθος κόσμου στη χθεσινή εκδήλωση των φιλολόγων για το έργο του Διαμαντή Αξιώτη. Το Σάββατο η Δημωφέλεια οργανώνει ημερίδα για τον αλιευτικό τουρισμό.

 

Στις 24 Μαρτίου στην Ελευθερούπολη ο 2ος Παπαχρηστίδειος δρόμος. Ανακοίνωση του ΑΟΚ με υπενθύμιση στο Δήμο Καβάλας για την τήρηση όσων έχουν συμφωνηθεί μεταξύ τους από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου.

 

Διαβάστε επίσης