ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν στο θέμα των μετωπικών διοδίων στην Παράκαμψη. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πασχαλίδη η Εγνατία Οδός σκέπτεται να τα μετακινήσει προς τα ανατολικά, ειδικότερα προς την περιοχή της Νέας Καρβάλης. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τότε δεν θα κατασκευαστούν τα πλευρικά στον κόμβο των Άσπρων Χωμάτων, είπε χθες ο βουλευτής. Η τελική απόφαση της Εγνατίας θα παρθεί το προσεχές διάστημα. Κατάργηση των πλευρικών διοδίων λόγω των αναλογικών χρεώσεων, ζητά ο Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Ήρεμα και χωρίς οποιαδήποτε απόφαση συζητήθηκε χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της λειτουργίας δομής προσφύγων μεταναστών στο Ασημακοπούλου. Σίγουρη πρέπει να θεωρείται η αύξηση των δημοτικών τελών του 2020 και στο Δήμο Καβάλας. Λίγος κόσμος στη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου, σήμερα και αύριο εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Στη Θάσο βρέθηκε η νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας. Ο Δήμος Καβάλας οργανώνει αύριο το πρωί επιπλέον των συνηθισμένων εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Αυτή απευθύνεται στους μαθητές.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης ανακοίνωσε χθες ότι η Eurobank θα λειτουργήσει κατάστημα στις Κρηνίδες, εντός του καταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Επιστολή διαμαρτυρία της Θασιακής Ένωσης προς τον Υπουργό Ναυτιλίας για την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων των επιβατών στα δρομολόγια του Πρίνου. Κυρίως κυκλοφοριακά προβλήματα προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία στην πόλη της Καβάλας. Στη συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Δικαιοσύνης στη Βουλή μίλησε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Στην Καβάλα διεθνής εκδήλωση μοτοσυκλετών το 2021. Δημοτικό Συμβούλιο νέων θα δημιουργήσει ο Δήμος Παγγαίου. Ευχές στο γραφείο του για τη σημερινή ονομαστική του εορτή θα δεχθεί ο Δήμαρχος Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης. Πιο πιθανή η λειτουργία παγοδρόμιου στην πλατεία τις μέρες των εορτών.

 

Ο ΑΟΚ αγωνίζεται την Κυριακή με την Καλαμάτα μετά από 11 χρόνια. Στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της κατηγορίας ο Βόσαλικ με 4 γκολ.

 

eXTReMe Tracker