• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΟΚΤΩΒΡΗ 2021

Οριστικά την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτώβρη αρχίζουν τα δια ζώσης μαθήματα στο ΔΙΠΑΕ Καβάλας. Την απόφαση έλαβε χθες το μεσημέρι η διοικούσα επιτροπή του πανεπιστημίου. Μέσω εργολάβου η καθαριότητα και μέχρι να γίνει πρόσληψη του εποχιακού προσωπικού. Στους χώρους του ΔΙΠΑΕ Καβάλας θα εργαστούν 6 καθαρίστριες. Λύθηκε και το πρόβλημα του προσωπικού ελέγχου των πιστοποιητικών εμβολιασμού- αρνητικών τεστ.

 

Από 4 έως 6 τα καθημερινά δρομολόγια φέρι μποτ στη γραμμή του Πρίνου και έως τις 26 Οκτώβρη. Δύο μέρες κλειστό λόγω επιδιόρθωσης ζημιών το Νηπιαγωγείο Ποτού. Εκδόθηκε οικοδομική άδεια για το κυνοκομείο του Δήμου Καβάλας σε αγρόκτημα στην περιοχή Ζυγού. Μικρή μείωση των ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Στο νοσηλευτικό ίδρυμα προσελήφθησαν οι πρώτοι εργαζόμενοι μέσω εργολάβου.  Το βράδυ τα έντονα φαινόμενα της κακοκαιρίας στο Ν. Καβάλας.

 

Στις 11 χθες το πρωί δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία η είσοδος στην Εγνατία οδό στον Άγιο Σίλα και στο ρεύμα προς Ξάνθη. Προβάλλεται πανελληνίως η επένδυση στη Βιομηχανική Περιοχή της αιθυλικής αλκοόλης. Ερώτηση βουλευτών της Ελληνικής Λύσης για τις ελλείψεις προσωπικού στο Νοσοκομείο. Συνελήφθη οδηγός με κλεμμένο όχημα, μέσα στο οποίο βρέθηκε μαχαίρι. Το ΚΥ Πρίνου επισκέφθηκε ο Κώστας Αντωνιάδης.

 

Επίσκεψη καθηγητών που είναι στην Καβάλα μέσω Erasmus στο Δημαρχείο. Το προσωπικό του ΕΚΑΒ Καβάλας διοργανώνει μία ακόμη εκδήλωση επίδειξης ΚΑΡΠΑ. Σχολείο βασικών γνώσεων πρώτων βοηθειών ετοιμάζει το παράρτημα Καβάλας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

 

«Έχουμε 16 ποδοσφαιριστές, αφήστε μας να παίξουμε» το μήνυμα Χαντιντάτζι στην ΕΠΟ. Σε εξ αναβολής ματς που έγινε χθες στο Βερούλειο ο Βύρωνας νίκησε 3-0 τον Άρη Πηγών.

 

Διαβάστε επίσης