• 1 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Μεγάλη προσέλευση πολιτών σημειώθηκε χθες το πρωί στο Αμφιθέατρο για την πραγματοποίηση δωρεάν rapid τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες τα τεστ ήταν περισσότερα από 200 ενώ βρέθηκε ένα μόνο θετικό περιστατικό. Τα περισσότερα τεστ έγιναν σε μικρά παιδιά που από σήμερα θα βρεθούν σε διάφορες κατασκηνώσεις του Ν. Καβάλας. Ελέγχους σε δύο κατασκηνώσεις της περιοχής έκανε την Τρίτη η Διεύθυνση Υγείας όπου βρήκε να τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα.

 

Μεγάλη συμμετοχή χθες το απόγευμα σε συγκέντρωση και πορεία πολιτών- αντίθετων στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Δύο πλοία ταυτόχρονα από τα ξημερώματα στο κεντρικό λιμάνι. Επεισοδιακή και καθυστερημένη η χθεσινή αναχώρηση του πλοίου «Μύκονος». Πέθανε ξαφνικά χθες σε ηλικία 62 ετών μια καλή και παλαιά υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών. Η κηδεία της Κατερίνας Βλαστού στις 11 το πρωί στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Συνεχίζεται το απόγευμα στον Άγιο Νικόλαο και το βράδυ στην Παναγία το πρόγραμμα μουσικών εκδηλώσεων του CosmoHome.

 

Γενικός γραμματέας του Υπουργείου Παιδείας χθες στην Κομοτηνή, συνάντησε τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Την Τετάρτη το απόγευμα σωματεία του ΠΑΜΕ θα είναι στην παραλία, ενημερώνουν τους πολίτες για το ασφαλιστικό και εκπαιδευτικό νομοσχέδιο. Το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθεί δωρεά, μέσω της οποίας στην είσοδο του Νοσοκομείου θα εγκατασταθεί μικρή εκκλησία 50 τμ. Η ΕΡΓΟΣΕ επέλεξε τεχνικό σύμβουλο και για το έργο σιδηροδρομικής σύνδεσης της Καβάλας με τη Θεσσαλονίκη.

 

Εγκαινιάστηκε χθες το απόγευμα στο σπίτι του Μεχμέτ Αλή έκθεση της Λέλας Γράσσου. Δωρεά ειδών υγιεινής από τους Γιατρούς του Κόσμου στο Κ.Υ. Καβάλας. Μετατίθεται για τον Σεπτέμβρη η προγραμματισμένη για σήμερα συναυλία στο Ακόντισμα της Μελίνας Κανά. Βραβείο γεύσης για το Vranas Resort.

 

Συνεχίζει να ζητά στήριξη από τους Καβαλιώτες ο ΑΟΚ, μέσω της αγοράς νέων μετοχών. Η Σοφία Κελεμένη των Πανθήρων κλήθηκε στην εθνική νεανίδων του μπάσκετ.

 

Διαβάστε επίσης