• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2020

Τα νούμερα των προηγούμενων ημερών αλλά και οι χθεσινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ δείχνουν ότι η νόσος του κορωνοϊού επιμένει όσον αφορά την ΠΕ Καβάλας. Εξ αυτού του λόγου ειδικοί και φορείς ζητούν πιστή τήρηση των μέτρων. Ειδικότερα χθες ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 37 κρούσματα. Στα 110 τεστ του Νοσοκομείου υπήρξαν 13 θετικά περιστατικά. Δύο ηλικιωμένοι άνδρες πέθαναν χθες στην κλινική Covid. Νοσούν δύο εργαζόμενοι στο Δικαστικό Μέγαρο, εκεί σήμερα θα γίνουν μαζικά τεστ από τον ΕΟΔΥ. Άρχισαν οι προετοιμασίες για τα εμβολιαστικά κέντρα, θα γίνουν στη ΤΟΜΥ του Αγίου Λουκά και στο κτίριο του πρώην ΙΚΑ.

 

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής χθες βράδυ, περιόρισε και έσβησε φωτιά σε σπίτι στον Προφήτη Ηλία. Σε αγροτική περιοχή του Ν. Σερρών βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος αγνοούμενος από την παραλία Οφρυνίου, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ η τιμολογιακή πολιτική του 2021, αυξάνεται 1 ευρώ το μήνα το πάγιο ενώ μειώνεται από τα 100 στα 30 ευρώ η εγγύηση. Ο Δήμος Καβάλας εντάσσεται σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα εξ αιτίας του οποίου η Μεγάλη Λέσχη μετατρέπεται σε κύτταρο πολιτιστικής βιομηχανίας.

 

Ο Μακάριος Λαζαρίδης ανακοίνωσε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ενισχύεται με νέα περιπολικά και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Δραματική ανακοίνωση του φιλοζωικού συλλόγου Αίσωπου με αφορμή περιστατικό θανάτωσης ζώων στο ύψωμα Βασιλάκη. Ένα χρόνιο πρόβλημα όμβριων υδάτων έλυσε στον υπήνεμο μόλο ο ΟΛΚ. Συλλήψεις για κλοπή ηλεκτρικών συσκευών και ζαντολάστιχων σε περιοχή κοντά στην Καβάλα.

 

Με ανακοίνωση της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών ζητά να κατατεθούν γρήγορα στον ΟΑΕΔ οι αιτήσεις για τους συμψηφισμούς της απλήρωτης επιδότησης εργασίας και για το διάστημα 2014-2015. Πρόγραμμα διαδικτυακών πολιτιστικών εκδηλώσεων ανακοίνωσε για τις γιορτές ο Δήμος Θάσου.

 

Διαβάστε επίσης