• 28 Μαρτίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Αναβάλλονται για το τέλος του μηνός οι αεροπορικές πτήσεις προς Καβάλα από τις Βρυξέλες. Επρόκειτο να αρχίσουν στις πρώτες μέρες του Ιούνη. Μετατέθηκαν για τις 18 Ιουνίου και πρόσφατα έλαβαν νέα αναβολή για τις 25 Ιουνίου. Αυτήν την περίοδο το αεροδρόμιο της Καβάλας εξυπηρετεί πτήσεις εξωτερικού από την Πολωνία, τη Γερμανία και την Πράγα. 19 Ιουλίου οι ανακοινώσεις για τις πτήσεις από Αγγλία προς Καβάλα.

 

Στο Νομό Καβάλας ήταν χθες ο αντιπρόεδρος του ΕΛΓΑ, έλαβε μέρος σε σύσκεψη στο Δημαρχείο Ελευθερούπολης. 152 rapid τεστ έγιναν χθες και προχθές σε όλο το Νομό, βρέθηκε ένα μόνο θετικό περιστατικό. Διακοπές ρεύματος λόγω βλάβης σημειώθηκαν χθες το μεσημέρι στο κέντρο και σε συνοικίες της πόλης. Σε εκδήλωση του Επιμελητηρίου παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Γιώργος Καββαθάς. Με καθυστέρηση λόγω της απεργίας των ναυτεργατών το βράδυ στο λιμάνι το πλοίο «Blue Star Mykonos».

 

Στην ολομέλεια της Βουλής, στη συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο μίλησαν ο Μακάριος Λαζαρίδης και η Τάνια Ελευθεριάδου. Ομιλία για θέμα αρμοδιότητας του και του Νίκου Παναγιωτόπουλου. Μικρότερη της προηγούμενης η χθεσινή απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Καπνεργάτη. Σύλληψη στην Καβάλα 2 διακινητών παράνομων μεταναστών.

 

Παρουσιάζεται σήμερα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων Ελευθέρια 2021. Συνεργασία του Δήμου Καβάλας με τον σύλλογο «Αίσωπο» για νέες στειρώσεις ζώων. Ανακοίνωση των Φίλων του Δημοτικού Ναυτικού Μουσείου για τη συμμετοχή τους σε πανελλήνιο συνέδριο. Εκδήλωση για την ανακύκλωση το πρωί από το Δήμο Καβάλας στο 1ο δημοτικό σχολείο Κρηνίδων.

 

Με το Δήμαρχο συναντήθηκε χθες η διοίκηση του ΑΟΚ. Με λίγο κόσμο και το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου, τελευταίο εντός έδρας της περιόδου. Νίκησε το Παγκράτι χθες ο ΓΣΕ.

Διαβάστε επίσης