ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΗ 2018

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΜΑΗ 2018

 Παρουσιάστηκε χθες βράδυ σε εκδήλωση που έγινε στο Αμφιθέατρο, το βιβλίο που έγραψε ο Στάθης Εριφυλλίδης κι έχει τίτλο «Οι δρόμοι που περπάτησα». Αναλυτικά παρουσιάζεται η προεκλογική περίοδος των δημοτικών εκλογών στην Καβάλα το 1998, το 2007 αλλά και το 2010. Επιρρίπτονται ευθύνες σε συνεργάτες και αντιπάλους ενώ λιγότερα είναι τα λάθη που ο πρώην Δήμαρχος παραδέχεται κι αναγνωρίζει. Οι αναφορές του κ. Εριφυλλίδη αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση σε όσους έζησαν εκείνες τις προεκλογικές περιόδους.

 

Αρχίζουν σήμερα το πρωί προπαρασκευαστικές εργασίες του ΤΑΡ στα Τενάγη των Φιλίππων. Στην περιοχή φαίνεται ότι θα βρίσκονται όσοι επιμένουν να ζητούν αλλαγή της όδευσης. Επέκταση της σήμανσης στο σημείο των νέων διοδίων της Εγνατίας οδού στην Παράκαμψη επιχείρησε χθες ο ανάδοχος του έργου αλλά τούτο δεν το επέτρεψαν πολίτες κι εκπρόσωποι του Δήμου. Με την ευκαιρία του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Καβάλας οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων διαμαρτυρήθηκαν επειδή στα χωριά τους υπάρχουν χόρτα- αδέσποτα σκυλιά- κάμπιες. Όλοι τους δήλωσαν επάρκεια νερού. Αρχίζει σήμερα το διήμερο φεστιβάλ Παιχνιδιού αλλά ο προϋπολογισμός των εκδηλώσεων μειώθηκε στο 50% με απόφαση του Δήμου Καβάλας. Μόνο 4 δάσκαλοι νηπιαγωγοί έλαβαν μέρος στη στάση εργασίας την Τρίτη, στην ώρα του συλλαλητηρίου.

 

Άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην τράπεζα Πειραιώς στο Φάληρο, ο οποίος εξερράγη τα ξημερώματα της Τετάρτης προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. 160 αιτήσεις κατατέθηκαν στη Δημωφέλεια για 20 προσλήψεις εποχιακού προσωπικού στα Λασπόλουτρα. Συνέντευξη τύπου δίνουν το πρωί τα σωματεία συνταξιούχων. Ετοιμάζουν συλλαλητήριο. Η Ενεργειακή Αιγαίου στηρίζει ενεργά τη νέα γενιά του επιστημονικού προσωπικού. Ερώτηση για την κίνηση φορτηγών εκτός Εγνατία Οδού κατέθεσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

 

Ο σύλλογος Θέατρο των Πολιτών προετοιμάζει την 4η θεατρική κατασκήνωση τέλος Αυγούστου στη Θάσο. Ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου για τη σημερινή παγκόσμια μέρα κατά της υπέρτασης. Για την έκθεση Τουρμάκ που εγκαινιάζεται αύριο στο Μ. Καπνού, θα δοθεί σήμερα συνέντευξη τύπου.

 

Δύο λεωφορεία με φιλάθλους της θα έχει στο πλευρό της η Ένωση, στο ματς της Κυριακής στις Σέρρες. Το πρωί του Σαββάτου αναχωρεί για την Αθήνα ο ΑΟΚ, όπου την Κυριακή παίζει με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης