• 3 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Με τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης συναντήθηκαν χθες Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Συμφωνήθηκε όπως φαίνεται η κατανομή των θέσεων στην αντιπολίτευση, στις διοικήσεις των νομικών προσώπων και της ΔΕΥΑΚ. Θέματα που θα εγκριθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αύριο. Δεν αλλάζει η διαδικασία των ερωτήσεων πριν την ημερήσια διάταξη, θα υπάρχουν στην έναρξη όλων των συνεδριάσεων. Η χθεσινή συνάντηση φέρεται να έγινε σε κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας.

 

Αύριο αποφασίζεται από τους προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων το μέλλον της αποχής του κλάδου. Τη Δευτέρα γενική συνέλευση του τοπικού συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση των συλλόγων είναι η αποχή να συνεχιστεί. Σταματημένο εδώ και 3 μήνες το έργο του φυσικού αερίου στη Δράμα, γεμάτη ανοιχτά χαντάκια η γειτονική πόλη. Στην Καβάλα το έργο συνεχίζεται κανονικά κυρίως στην οδό Θράκης. Στη Θάσο ήταν χθες ο Περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Λευτέρη Κυριακίδη. Κριτική στον ΟΛΚ και στο Επιμελητήριο από το Σωτήρη Γεωργούλια επειδή η επένδυση του στο κεντρικό λιμάνι είχε άδικο και πρόωρο τέλος.

 

Την Κυριακή στη Χρυσούπολη μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες από το θάνατο του πρώην Δημάρχου Μιλτιάδη Πασαλίδη. Μία ακόμη σύλληψη στην Καβάλα σε υπόθεση ναρκωτικών ουσιών. Αργά χθες βράδυ στο κέντρο της πόλης σύγκρουση επιβατικού με δίκυκλο, τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου. Το αεροδρόμιο της Καβάλας είχε τη μεγαλύτερη αύξηση επιβατών το 2023, αναφέρει σε ανακοίνωση της η Fraport. Προχωρά γρήγορα η κατασκευή του νέου κυνοκομείου του Δήμου Καβάλας, το επισκέφθηκε ο Αντιδήμαρχος Χρήστος Τσιτσιλικάκης. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των φοιτητών στην πλατεία για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

 

Γεμάτη κόσμο ήταν η αίθουσα της Δ. Βιβλιοθήκης στην εκδήλωση για τη Στέγη, ορίστηκε Επιτροπή Αγώνα που θα παραστεί στην αυριανή συνεδρίαση του Δ. Συμβουλίου. Ανακοινώσεις για το κτιριακό της Στέγης από το Χρήστο Ποτόλια, τη Θασιακή Ένωση, το Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας. Και ο Χρήστος Ποτόλιας θα αναφέρει το θέμα στην αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ευρωπαϊκή βράβευση για το νηπιαγωγείο των Αμισιανών.

 

Στήριξη στη διοίκηση του ΑΟΚ από τη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας για το νέο έτος. Δύο νίκες για τις Μικτές της ΕΠΣΚ. Η διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας συναντήθηκε με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού της Περιφέρειας Στέλιο Ιγνατιάδη.

Διαβάστε επίσης