• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Αρνητικά επηρεάζεται μία ακόμη φορά η διαδικασία έκδοσης οικοδομικών αδειών στο Νομό Καβάλας από το γεγονός της καθυστέρησης συγκρότησης και συνεδρίασης υπηρεσιακών συμβουλίων. Ειδικότερα δεν έχουν συγκροτηθεί τα περισσότερα από τα 6 συνολικά συμβούλια, τόσο αρχιτεκτονικής όσο και ΣΥΠΟΘΑ. Κάνουμε ότι μπορούμε, δήλωσε στην Πρωϊνή ο πρόεδρος του ΤΕΕ ΑΜ Απόστολος Παυλίδης. Σημείωσε ότι οι εκπρόσωποι του τμήματος στα 6 συμβούλια ορίστηκαν από το τέλος Γενάρη.

 

Στους Νομούς Ξάνθης και Ροδόπης τα περισσότερα από τα κρούσματα κορωνοϊού που ανακοινώθηκαν χθες. Συνεχίζουν και έρχονται στο Ν. Καβάλας οι τουρίστες από τα Βαλκάνια. Λόγω απουσίας πολλών υπαλλήλων από την υπηρεσία με άδεια ειδικού σκοπού, είναι λίγοι οι υποψήφιοι στις εξετάσεις απόκτησης διπλώματος οδήγησης της ΠΕ Καβάλας. Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης του κορωνοϊού αρχίζουν τη Δευτέρα και στο δικαστικό μέγαρο οι δίκες ποινικών υποθέσεων. 3 άτομα για εργασία 8 μηνών θα προσλάβει η ΔΕΗ στην Καβάλα.

 

Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε μέσω της συμμετοχής του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με τον Υπουργό Ναυτιλίας συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ερώτηση για την αιμοκάθαρση στο Κ.Υ. Πρίνου κατέθεσε η Τάνια Ελευθεριάδου. Την Τετάρτη η διοίκηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών συναντά τον πρόεδρο και τη δ. σύμβουλο του ΟΛΚ. Απέχουν σήμερα από τις συναλλαγές τους με την εφορία λογιστές- φοροτεχνικοί του Ν. Καβάλας. Η ΔΕΥΑΚ αντικαθιστά προβληματικό δίκτυο ύδρευσης στο χωριό των Φιλίππων.

 

Δύο αφιερώματα στην Καβάλα και στο φεστιβάλ Cosmopolis από γνωστές ιστοσελίδες της Αθήνας. Το σώμα διασωστών του Ερυθρού Σταυρού Καβάλας ευχαριστεί συμπολίτη για τη δωρεά υλικού πρόληψης του κορωνοϊού.

 

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που μάλλον θα συνεχίσουν στον ΑΟΚ είναι ο τερματοφύλακας Γιώργος Δήμιζας. Στο τέλος του μήνα η νέα διοίκηση του Νέστου. Τη Δευτέρα ο ορισμός των ομίλων στην Α2 του μπάσκετ γυναικών, πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβει μέρος η Καβαλιώτικη ομάδα Πάνθηρες.

 

 

 

Διαβάστε επίσης