ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΗ 2021

Περισσότερα από 500 άτομα συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη όπου τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου. Ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης. Ξεχώρισαν για τη συμμετοχή τους οι εργαζόμενοι στα Πετρέλαια. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας εφάρμοσε «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας, όχι μόνο στο κέντρο της πόλης αλλά και πλησίον του δικαστικού μεγάρου.

Η Εγνατία Οδός και η εταιρία Άκτωρ υποχρεώνονται από δικαστική απόφαση να αποζημιώσουν Καβαλιώτη οδηγό, το αυτοκίνητο του οποίου υπέστη ζημιές μετά από σύγκρουση με αδέσποτα σκυλιά. Το περιστατικό έγινε πλησίον του κόμβου της Γαληψού τον Φεβρουάριο του 2015.

Αυξημένη και χθες η εμβολιαστική διαδικασία στο Ν. Καβάλας, δεν άλλαξε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο. Σύμφωνα με αθηναϊκές εφημερίδες το ΤΑΙΠΕΔ επισπεύδει την ιδιωτικοποίηση του νέου λιμανιού «Φίλιππος Β’». Με δύο ανακοινώσεις της η Ενεργειακή Αιγαίου απαντά στις δηλώσεις Βαγγέλη Παππά, γνωστοποιεί την πρόθεση της να κάνει μήνυση στο σωματείο για πανό που τοποθέτησε στην είσοδο του εργοστασίου της Νέας Καρβάλης.

Με την περιφερειακή σύμβουλο Θάσου Μαρία Πολυμέρου συναντήθηκε ο Χρήστος Μέτιος. Στα Τενάγη των Φιλίππων βρέθηκε ο Κώστας Αντωνιάδης. Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Τριτέκνων επισκέφθηκε τον Δήμαρχο. Το απόγευμα στην Καβάλα ο Ανδρέας Λοβέρδος, την Κυριακή στην πόλη μας ο Γιώργος Παπανδρέου. Οριστικός ανάδοχος στο έργο ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου στο Παληό. Το κόμμα Βελόπουλου κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τα προβλήματα της εστίασης στο Ν. Καβάλας. Ικανοποίηση στα τοπικά σωματεία για την επιτυχία της απεργίας την Τρίτη.

Σημαντική διάκριση του Μιχάλη Κωταίδη, φοιτητή από τις Κρηνίδες, στην Μπιενάλε και στην κατηγορία Video Art. Μέλη της ελληνικής παραολυμπιακής ομάδας επισκέφθηκαν τη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο «Ασημακοπούλου». 4 χρόνια από την ενθρόνιση του συμπληρώνει σήμερα ο Μητροπολίτης Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανος.

Ο ιδιοκτήτης του ΑΟΚ Χαντιτάτζι προανήγγειλε πρόσληψη νέου τεχνικού διευθυντή και μεταγραφές στην ομάδα. Νίκησε χθες ο ΓΣΕ στο εξ αναβολής ματς με τον Χαρίλαο Τρικούπη.

 

Διαβάστε επίσης