ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2019

Συνεχίστηκαν χθες το πρωί στο κέντρο της πόλης οι έλεγχοι για την τήρηση του νέου αντικαπνιστικού νόμου. Αφορούσαν 20 επιχειρήσεις, σε μία από τις οποίες επιβλήθηκε πρόστιμο. Οι έλεγχοι έγιναν από κλιμάκιο της Διεύθυνσης Υγείας και της Δημοτικής Αστυνομίας. Όπου χρειάστηκε δόθηκε οδηγίες και συμβουλές. Το μεσημέρι ο διευθυντής Υγείας Χρήστος Παπαδόπουλος θα ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της νομοθεσίας το προσωπικό της Α.Δ. Καβάλας.

 

Μετά από γενική συνέλευση των μετόχων, ορίστηκε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Εργοανάπτυξης με πρόεδρο τον Αρχέλαο Γρανά. Την Παρασκευή 8 Μάη η Λευκή Νύχτα στην αγορά της Καβάλας για το 2020. Αργεί πολύ η λειτουργία του ανακαινισμένου 21ου δημοτικού σχολείου στον Άγιο Λουκά. Ανακοίνωση για το πρόγραμμα έργων και μελετών στην Παναγία από το σύλλογο Αρχιτεκτόνων. Δελτίο τύπου του Βαγγέλη Παππά για τις αυξήσεις των δημοτικών τελών. Ο Δήμος Θάσου καλεί τους δημότες του να δηλώσουν τα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα των ιδιοκτησιών τους.

 

Στη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή μίλησε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Με τον διοικητή του ΕΛΓΑ συναντήθηκε ο Γιάννης Πασχαλίδης. Συνεχίζεται στο Λούσυ διήμερο σεμινάριο του ΣΕΤΕ, το οποίο απευθύνεται σε εργαζόμενους ξενοδοχείων και επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Διαμαρτυρία για τον προϋπολογισμό έκανε χθες το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη το ΠΑΜΕ. Η Ματίνα Τσούτσα νέα πρόεδρος στο Εργατικό Κέντρο. Ο Τάκης Αγγελίδης πιθανός νέος πρόεδρος στη Δημωφέλεια.

 

Ο Καβαλιώτης αγιογράφος Γιώργος Γιαρισκάνης ενθουσιάζει με την τέχνη του την Αμερική. Μαθητές του 6ου Γυμνασίου επισκέφθηκαν με πρόγραμμα Erasmus το Βουκουρέστι. Το απόγευμα εκδήλωση για ενήλικες στη Δ. Βιβλιοθήκη, συνεργασία με τους Παραμυθάδες.

 

Ο διαιτητής Τσακαλίδης από την Χαλκιδική σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Διαβάστε επίσης