• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΗ 2022

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΜΑΗ 2022

Το αργότερο την ερχόμενη Δευτέρα θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση στους δρόμους πλησίον της πλατείας Καπνεργάτη. Την ίδια μέρα αναμένεται να λειτουργήσει πάλι αλλά κατά το ήμισυ, το πάρκινγκ του Καπνεργάτη. Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Γιάννη Ιακωβίδη, ως τη Δευτέρα θα έχει τελειώσει το έργο του ΔΕΔΔΗΕ με επόμενες εργασίες στην ίδια περιοχή αυτές της κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου. Στη χθεσινή του συνέντευξη στην Πρωινή ο κ. Ιακωβίδης δήλωσε ότι το τμήμα της οδού Αβέρωφ προς την οδό Ομονοίας θα κλείσει αργότερα. Μετατρέπεται σε πεζόδρομο το τμήμα της οδού Κασσάνδρου από τη Δ.Βιβλιοθήκη έως το κτίριο του ΟΤΕ.

 

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών χωρίς αναστολή και χρηματική ποινή 500 ευρώ καταδικάστηκε χθες το απόγευμα στο Μικτό Ορκωτό Καβάλας 34χρονος κάτοικος Δράμας που είχε κάνει τη ζωή μαρτύριο στην Ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη. Με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Ήταν η πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση στο Δήμο Καβάλας μετά από τα 2 χρόνια της πανδημίας. Οδηγός κάτοικος της πόλης αποζημιώνεται από την Εγνατία Οδό ΑΕ μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου του με ζαρκάδι! Το περιστατικό έγινε κοντά στην έξοδο για Καβάλα, πριν από έναν περίπου χρόνο. Στα συνηθισμένα επίπεδα και χθες τα νέα κρούσματα κορωνοϊού. Λιγοστεύουν τα θετικά περιστατικά που ανακύπτουν καθημερινά μέσω των τεστ του εργαστηρίου του Νοσοκομείου. Η Πολεοδομία Καβάλας εξέδωσε οικοδομική άδεια για να κατασκευαστεί και να λειτουργήσει εμφιαλωτήριο νερού στον Παράδεισο Νέστου. Φορέας της επένδυσης η εταιρία ΕΔΕΜ ΑΒΕΕ.

 

Την προσεχή Τρίτη η ΔΕΔΑ θα βρίσκεται στο τουριστικό περίπτερο στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης των Καβαλιωτών για τη χρήση του φυσικού αερίου. Ικανοποιημένες οι καθαρίστριες των σχολείων του Δήμου Καβάλας για την επιτυχία της πρόσφατης διαμαρτυρίας τους. Πρώτη στην Ελλάδα σε αγοραπωλησίες η εταιρία Remax Choice του ομίλου Κουρτίδη. Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της ΑΜΘ ζητούν να αποκατασταθεί η αδικία σε βάρος των κτηνοτρόφων της Περιφέρειας μας.

 

Λόγω μεγάλης προσέλευσης η παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ «Το Σφαγείο του Έρωτα» θα παρουσιαστεί στην Αθήνα ένα επιπλέον τριήμερο, από 27 έως 29 Μάη. Φιλοξενείται στο θέατρο «Λευτέρης Βογιατζής». Νέες διοικήσεις εξέλεξαν χθες η Θασιακή Ένωση και η Ένωση Συλλόγων Γονέων Κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Καβάλας.

 

Παρέμεινε στην Α2 η Ένωση που χθες νίκησε στην Αθήνα το Παγκράτι. Αντίθετα ο ΓΣΕ ηττήθηκε στην Ελευθερούπολη από το Ψυχικό.

 

 

Διαβάστε επίσης