• 14 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Με υπόμνημα που ετοιμάζει και θα στείλει στο Υπουργείο Εσωτερικών ο Δήμος Καβάλας αρχίζει την προσπάθεια του για να διατηρηθεί σε λειτουργία η Δημωφέλεια. Θα χρειαστεί και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πρέπει να παρθεί πριν τις 15 Νοέμβρη. Υπέρ της διατήρησης της Δημωφέλειας και άλλοι τοπικοί φορείς. Σύμφωνα με το νέο νόμο οι δημοτικές επιχειρήσεις καταργούνται, υπάρχουν ωστόσο εξαιρέσεις που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η διοίκηση Μουριάδη.

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου η Θάσος γιόρτασε χθες την επέτειο απελευθέρωσης της. Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν οι βουλευτές Παναγιωτόπουλος- Πασχαλίδης- Δεληκάρη όπως και οι Θόδωρος Μαρκόπουλος, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης. Έντονη διαμαρτυρία με στάση εργασίας έκαναν χθες όλοι οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο, ζητούν πρόσληψη απαραίτητου προσωπικού. Γιατροί από την Καβάλα γνωματεύουν σε αξονικές τομογραφίες ασθενών του Νοσοκομείου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, αποκάλυψε ο πρόεδρος των γιατρών Ε.Σ.Υ. Ν Καβάλας κ. Γιώργος Τεπελόπουλος. Οδηγός ΙΧ τραυματίστηκε νωρίς χθες το πρωί στην Καλαμίτσα, το όχημα εξετράπη της πορείας του και βγήκε από το δρόμο.

Το παρασκήνιο της παραλίγο συνεργασίας του με το Μάκη Παπαδόπουλο αποκάλυψε ο Ντίνος Κλειτσιώτης. Επιρρίπτει ευθύνες στον κ. Παπαδόπουλο επειδή δεν τηρήθηκε η μεταξύ τους συμφωνία, βάσει αποτελέσματος δημοσκόπησης που έγινε τον περασμένο Αύγουστο. Ο Δήμαρχος Νέστου Σάββας Μιχαηλίδης αναζητά έγκυρα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του στα άκυρα των εκλογών της 8ης Οκτώβρη. Χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα ο έλεγχος που έγινε χθες από εκπρόσωπο του Χρήστου Μέτιου. Ο κόσμος επιβραβεύει τις ανεξάρτητες φωνές, δήλωσε στα Νέα ο Χριστόδουλος Τοψίδης.

Μία ακόμη σύλληψη διακινητή παράνομων μεταναστών στην Καβάλα, προηγήθηκε καταδίωξη. Εκπρόσωποι του Περιφερειακού τμήματος Τυφλών έκαναν βόλτα στο κέντρο της πόλης, μια ακόμη φορά διαπίστωσαν ποικίλα εμπόδια για τα άτομα με προβλήματα όρασης. Μαθητής από τη Νέα Καρβάλη στην Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής. Στις 11 το πρωί στην εκκλησία του Αγίου Παύλου η κηδεία του πατέρα Κωνσταντίνου Σακαρίδη. Η εταιρία Seajet ανακοίνωσε τα δρομολόγια του «Aqua Blue» από και προς Καβάλα για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Ήττα του ΓΣΕ στη Μύκονο με σκορ 74-73. Η ομάδα της Ελευθερούπολης αγωνίστηκε με διαθέσιμους 8 μόνο παίκτες. Κοντά στο Νέστο ο Μπαρέτας. Ανανέωσε την άδεια λειτουργίας της η πίστα μοτοκρός των Κρηνίδων. Η νέα άδεια ισχύει για δύο επόμενα χρόνια.

Διαβάστε επίσης