• 15 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2021

Τη δημιουργία ενός νέου τουριστικού λιμανιού με πλωτές εξέδρες μπροστά από το Πάρκο Φαλήρου προβλέπει το νέο master plan του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας. Το σχέδιο εγκρίθηκε αρχές της εβδομάδας, σύντομα μπαίνει σε διαβούλευση. Στο master plan προβλέπεται επίσης η δημιουργία του υδατοδρομίου, η κατεδάφιση του Απεντομωτηρίου και έργα ανάπτυξης στην περιοχή της Ιχθυόσκαλας.

 

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει άμεσα το σωματείο των εργαζόμενων στα Πετρέλαια κατά των διαθεσιμοτήτων που κοινοποιούνται από χθες κι είναι περισσότερες από 100. Σύμφωνα με το σωματείο δικαιώνει τις απόψεις του ο ξένος νηογνώμονας. Μετά από 27 μέρες, χθες η ΠΕ Καβάλας βρέθηκε στο απλό «κόκκινο» από το «βαθύ κόκκινο». Στο «βαθύ κόκκινο» παραμένει η Θάσος. Τη Δευτέρα ο ιερός ναός του Αγίου Νικολάου προγραμματίζει λιτανεία της εικόνας του Αγίου στο κέντρο της πόλης, η πρώτη λιτανεία μετά το «λοκ ντάουν».

 

Ικανοποίηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου για την τριμερή συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου- Ιορδανίας στην οποία συμμετείχε. Μηνύματα του Μακάριου Λαζαρίδη και του Κώστα Αντωνιάδη για τη χθεσινή μέρα κατά του Aids. Συνεχίζεται σήμερα στο δημαρχείο της Χρυσούπολης η εκλογική διαδικασία του σωματείου εργαζόμενων στους Δήμους Καβάλας και Νέστου. Νέο περιστατικό ηλεκτρονικής απάτης στην Καβάλα με απώλεια ποσού περίπου 4.000 ευρώ. Παράταση μέχρι το τέλος Φλεβάρη η προθεσμία κατάθεσης προτάσεων στον αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας.

 

Τη Δευτέρα 13 Δεκέμβρη εξετάσεις για την απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού σχολείου. Οι διοικήσεις των συλλόγων Θρακικής Εστίας- κατοίκων Νεάπολης συναντήθηκαν με το Δήμαρχο. Το Νοσοκομείο Καβάλας ευχαριστεί για τη βοήθεια του εθελοντές του Χαμόγελου του Παιδιού και του Ερυθρού Σταυρού.

 

Έντονες είναι οι φήμες για οριστική συνεργασία του ΑΟΚ με τον Γερμανό προπονητή Νούρι. Οι εισπράξεις της αναμέτρησης της Κυριακής των Πανθήρων θα διατεθούν για την ενίσχυση του φιλοζωικού συλλόγου «Αίσωπος».

 

 

 

Διαβάστε επίσης