ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΙΟΥΝΗ 2019

70 εργαζόμενοι μέσω ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι μέχρι τουλάχιστον τον Σεπτέμβρη επειδή η Αποκεντρωμένη δεν εγκρίνει αναμορφώσεις προϋπολογισμού του Δήμου ως την αλλαγή της διοίκησης (τον Σεπτέμβρη). Οι εργαζόμενοι που είναι ήδη απλήρωτοι για τον μήνα Μάη, θα έχουν σήμερα συνάντηση με εκπροσώπους της ίδιας υπηρεσίας. Εκφράζουν απορία για την εξέλιξη ενώ σχετική ενημέρωση για την μη πληρωμή τους είχαν ήδη από τον πρόεδρο του νομικού προσώπου Αλληλεγγύη.

 

Συνέντευξη τύπου με μπηχτές προς τον Μακάριο Λαζαρίδη έδωσε χθες ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Ο κ. Λαζαρίδης επανήλθε το απόγευμα ζητώντας κοινές περιοδείες των 6 υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ. Υπάρχει νέο επενδυτικό σχήμα για τη ΒΦΛ, δήλωσε ο Ανδρέας Νεφελούδης. Περιοδεία στη λαϊκή των Κρηνίδων από τη Βάσω Παπουτσή Μήττα. Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ παρουσιάστηκαν σε εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ. Η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου διαμαρτύρεται επειδή το ΕΥΚ αγνόησε την παρουσία στην Καβάλα του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας.

 

Κατοικίες στο κέντρο της πόλης έμειναν πολύ ώρα χωρίς νερό χθες λόγω διαδοχικών βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης, τις οποίες προκάλεσε το έργο των οπτικών ινών. Μετά από αναμονή 29 μηνών εκδόθηκε πολεοδομική άδεια για ξενοδοχείο 3 αστέρων στη Θάσο. Για τον Μάρτιο αναβλήθηκε η υπόθεση της υπεξαίρεσης στη σχολική επιτροπή του Δήμου με κατηγορούμενο το Χρήστο Γλάνο. Ο ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης θα παρουσιάσει την εκδήλωση έναρξης του Cosmopolis στις 18 Ιουλίου. Δεν θα γίνει τελικά στην Καβάλα συνέδριο αναπτυξιακού περιεχομένου του ΟΗΕ.

 

Πολύς κόσμος ,κυρίως πολλά παιδιά στη χθεσινή εκδήλωση στην Παλιά Μουσική του συλλόγου κατοίκων Παναγίας. Περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων Καβάλας- Νυρεμβέργης ζήτησε με ομιλία της σε χθεσινή εκδήλωση η Δήμητρα Τσανάκα. Από την Κυριακή οι προβολές ταινιών στο Ζέφυρο, το Σάββατο μουσική εκδήλωση.

 

Στην τελική φάση του πρωταθλήματος τους που θα γίνει στην Αιδηψό προκρίθηκαν οι κορασίδες της Ένωσης. Ο Ιορδάνης Στυλιανίδης νέος προπονητής του Ηρακλή Καβάλας. Με εκπροσώπους του ΑΟΚ συναντάται το βράδυ ο Γιώργος Καλαντζής.

Διαβάστε επίσης