ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2023

Από σήμερα Πέμπτη αναμένεται στην πόλη και το Ν. Καβάλας περισσότερη εορταστική κίνηση. Τουριστική και καταναλωτική. Οι επισκέπτες θα είναι Έλληνες με οργανωμένα γκρουπ τουριστικών γραφείων, Βαλκάνιοι στο πλαίσιο του οδικού τουρισμού. Ρόλο παίζει η βελτίωση του καιρού και οι διακοπές των μαθητών. Μέχρι και χθες η κίνηση στην αγορά της Καβάλας δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ικανοποιημένοι οι ξενοδόχοι για τις κρατήσεις τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Διευκρινήσεις για το υπό ωρίμανση αρδευτικό έργο στο Νέστο έδωσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος, ο κ. Θόδωρος Σκυλακάκης συνάντησε στο γραφείο του το βουλευτή Γιάννη Πασχαλίδη, το Δήμαρχο Νέστου και εκπροσώπους αγροτών της ίδιας περιοχής. Διατηρεί την απόφαση της η διοίκηση της Στέγης, δέχεται να μετακομίσει στην ισόγεια καπναποθήκη επί της οδού Βενιζέλου. Παραμένει στο νέο λιμάνι το γεωτρύπανο εταιρίας από τη Ρουμανία, η εταιρία οφείλει στον ΟΛΚ 160.000 ευρώ! Ο Οργανισμός Λιμένα διερευνά τη δυνατότητα αποβολής του Ναυτικού Ομίλου Καβάλας από τα κτίρια στην ομώνυμη περιοχή του κεντρικού λιμανιού.

Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του κάνει σήμερα το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Έτοιμος για τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας δηλώνει ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Μεγάλο πρόβλημα η περαιτέρω μείωση του προσωπικού.  Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Δημάρχου Θάσου στον Παναγιώτη Αρχοντή, νέο αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού.  Οδηγός δικύκλου στόλισε Χριστουγεννιάτικα δέντρο επί της επαρχιακής οδού Καβάλας- Νέας Περάμου, στο ύψος της Τόσκας. Στόχος του ΠΑΣΟΚ η δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, δήλωσε στην Πρωινή ο πολιτευτής του κόμματος στην Καβάλα Λεωνίδας Παππάς. Το Σάββατο 30 Δεκέμβρη η ορκωμοσία στο Δήμο Παγγαίου.

Με απόφαση του το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ ξεκινά τη διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού για την προβολή υποτίτλων στις Καλοκαιρινές θεατρικές παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων. 300 πακέτα δώρων θα μοιράσει σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Ν. Καβάλας μετά τα Χριστούγεννα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών. Ανακοίνωση της Συμπαράταξης Πολιτών για τον κίνδυνο διάλυσης του ΚΕΘΕΑ.

Με σκορ 2-0 ο ΑΟΚ επικράτησε του Άρη Αβάτου. Μετά το τέλος αναμέτρησης ανακοινώθηκε η αποχώρηση από την ομάδα του Σάββα Γκέντσογλου. Αναζητείται ήδη ο αντικαταστάτης του. Νέα νίκη του ΓΣΕ, αυτήν την φορά επί του Ψυχικού. Ηττήθηκε στην Καλαμίτσα η Ένωση.

Διαβάστε επίσης