• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Πριν το Πάσχα δημοπρατείται από τη Δημόσια Επιχείρηση Δικτύων Διανομής Αερίου το έργο του οικιακού φυσικού αερίου στις πρωτεύουσες των νομών της ΑΜΘ, δήλωσε χθες σε συνέδριο στην Αθήνα η αντιπρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της εταιρίας Στεφανία Μωσσέ. Παρουσίασε χρονοδιάγραμμα εργασιών και συνδέσεων που φθάνει έως το Καλοκαίρι του 2023. Η κ. Μωσσέ επανέλαβε ότι οι συνδέσεις των νοικοκυριών με το δίκτυο θα είναι δωρεάν.

 

Παραμένει αγνοούμενος ο 57χρονος ψαράς από τη Θάσο, δεν έχει βρεθεί ούτε η βάρκα του! Ο Δήμος Καβάλας απομάκρυνε νεκρό δελφίνι που χθες το πρωί ξέβρασε η θάλασσα κοντά στην παραλία της Ραψάνης. Μέρος του αρχείου του πρώην Εθνικού Οργανισμού Καπνού παραδόθηκε χθες από το Θόδωρο Μαρκόπουλο στη διοίκηση του Ινστιτούτου Καπνού.

 

Υπάρχουν και μνημόνια και προβλήματα υποστήριξε χθες ο ευρωβουλευτής Νίκος Χουντής που έκανε επίσκεψη στην Καβάλα. Νέα ανακοίνωση του Μάκη Παπαδόπουλου για την επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων λόγω της κατάρρευσης της γέφυρας. Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Θόδωρου Μουριάδη για την επιτυχία μαθητών από το Γυμνάσιο του Αμυγδαλεώνα. Με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

 

Ομόφωνες αποφάσεις έλαβαν στις χθεσινές τους συνεδριάσεις δημοτικές επιτροπές. Σύμφωνα με φήμες στο εργοστάσιο της Νέας Καρβάλης η απόφαση του δικαστηρίου των Αθηνών προβλέπει πληρωμή του φυσικού αερίου στη ΔΕΠΑ και με μετρητά και με επιταγές. Ιστοσελίδα των Αθηνών έγραψε χθες ότι η ΔΕΠΑ θα ζητήσει υπαγωγή της ΒΦΛ σε καθεστώς αναγκαστικής διαχείρισης. Ο Δήμος Καβάλας ανακοίνωσε χθες ένταξη έργων της ΔΕΥΑΚ σε ΕΣΠΑ και Φιλόδημο Ι. Με ποσό 280.000 ευρώ επιχορηγεί το Δήμο Παγγαίου το Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Σύλλογοι του Δήμου Καβάλας αναβιώνουν το απόγευμα στο κέντρο της πόλης το έθιμο «Χελιδονίσματα». Πλήθος κόσμου χθες το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη, στην εκδήλωση με την Μαρία Εκμεκτσίογλου. Εκδήλωση αφιερωμένη στην εξωτερική ιεραποστολή της Μητρόπολης πραγματοποιείται το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων επί της οδού Μητροπολίτη Προκόπιου.

 

Ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε με τη δεύτερη θέση, δήλωσε στην Πρωινή ο επιθετικός του ΑΟΚ Κώστας Μαρκόπουλος. Στην προεθνική παίδων ο καλαθοσφαιριστής Μακαρατζής του Αστέρα.

 

Διαβάστε επίσης