• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2021

Συνεχίστηκε χθες η προσπάθεια των Καβαλιωτών προκειμένου να μειωθούν τα κρούσματα του κορωνοϊού στο Νομό μας. Αποδεικνύεται ότι θα είναι μακρά και δύσκολη. Σταθερό το νούμερο όσων νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο. Περιορίστηκαν τα νέα περιστατικά στη Δομή φιλοξενίας προσφύγων. Δύο ακόμη κρούσματα στο πρώην ΤΕΙ. Τουλάχιστον 11 νέες μολύνσεις μέσω των τεστ στο Νοσοκομείο. Κινητοποίηση έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα γιατρών και εργαζόμενων. Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καβάλας θα κάνει το πρωί ο Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος.

Την οριστική αποχώρηση και όχι τη μετεγκατάσταση των προσφύγων από το Ασημακοπούλου στηρίζει ο Μακάριος Λαζαρίδης. Ο Δήμαρχος Νέστου και οι φορείς της Νέας Καρβάλης είναι αντίθετοι στη λύση των εγκαταστάσεων του Ξιφία.

Τα μέλη της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Καβάλας που συναντήθηκαν χθες συμφώνησαν σε συχνότερες συνεδριάσεις. Βουλευτές του ΜΕΡΑ 25 ενημερώθηκαν από το σωματείο των εργαζόμενων στα Πετρέλαια. Παρέμβαση και της Τάνιας Ελευθεριάδου για γρήγορες αποζημιώσεις των καλλιεργειών στο Δήμο Παγγαίου. Την υπό προετοιμασία για λειτουργία Δ. Καπναποθήκη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος. Συνεχίζεται το απόγευμα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Συνεδριάζει την ερχόμενη εβδομάδα το Περιφερειακό Συμβούλιο, γνωμοδοτεί για τη ΜΠΕ του έργου της σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης- Αμφίπολης- Καβάλας.

Με καθυστέρηση λίγων ημερών γίνεται γνωστός ο θανάσιμος τραυματισμός 92χρονου στο κέντρο της πόλης, έπεσε από το μπαλκόνι του 4ου ορόφου του διαμερίσματος που έμενε μόνος. Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο το απόγευμα. Οι Γιατροί του Κόσμου Καβάλας επισκέφθηκαν το ΚΔΑΠ της Αγίας Μαρίνας. Συνεχίζεται το έργο των διαγραμμίσεων της ΠΕ Καβάλας. Στο νέο πρόγραμμα Erasmus συμμετέχει το 2ο Λύκειο. Καθαρισμό στο περιαστικό δάσος έκανε ο Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας.

Με ανακοίνωση του ο ΑΟΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους του για το ενδιαφέρον τους για το ματς με τη Βέροια αλλά τονίζει ότι αυτό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Προηγήθηκε του Ολυμπιακού ο ΓΣΕ μα στο τέλος ηττήθηκε. Η ομάδα της Ελευθερούπολης διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης