ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020

Το Νοέμβρη θα γίνει η νέα προσπάθεια του ΤΑΙΠΕΔ για την ιδιωτικοποίηση της Αλάνας στη Νέα Ηρακλείτσα μέσω πλειοδοτικού διαγωνισμού. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από την Αθήνα και αναρτήσεις ιστοσελίδων, οι οποίες επικαλούνται πηγές στο ΤΑΙΠΕΔ. Η εξέλιξη είναι αναμενόμενη αφού το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ήταν γνωστό από την Άνοιξη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές για την Αλάνα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι- υποψήφιοι επενδυτές.

 

8 κρούσματα ανακοίνωσε χθες ο ΕΟΔΥ στο Ν. Καβάλας. 3 θετικά στα 72 τεστ του Νοσοκομείου. Απολύμανση έγινε χθες στον 6ο όροφο του Διοικητηρίου. Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση στην εφορία. Δεν θα γίνει το μαθητικό πάρτι που προετοιμάζονταν για αύριο βράδυ.

 

Μηχανικοί της Εγνατίας Οδού θα κάνουν αυτοψία στην Περιμετρική οδό για την ολοκλήρωση του έργου. Διαμαρτύρονται σωματεία του ΠΑΜΕ επειδή ο πρόεδρος των εμποροϋπαλλήλων απολύθηκε από τοπική επιχείρηση μόλις έκανε γνωστή τη συνδικαλιστική του ιδιότητα. Εκπρόσωποι των εργαζομένων της ΒΦΛ συνάντησαν χθες το Δήμαρχο. Ματαιώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση του Χρήστου Μέτιου με εκπροσώπους επιχειρήσεων που διαμαρτύρονται για τους όρους του προγράμματος μη επιστρεπτέας προκαταβολής.

 

Με τον πρέσβη της Ινδίας στην Αθήνα συναντήθηκε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ποσό 348.000 ευρώ στο Δήμο Παγγαίου από το Πράσινο Ταμείο, η ανακοίνωση έγινε από τον Μακάριο Λαζαρίδη. Στο νομοσχέδιο της Βουλής για τον πτωχευτικό κώδικα μίλησε η Τάνια Ελευθεριάδου. Ολοκληρώθηκε έργο της ΠΕ Καβάλας στον Κεχρόκαμπο.

 

Η Ασφάλεια Καβάλας εξιχνίασε διαρρήξεις σε οχήματα και απόπειρες σε κατοικίες. Συνεδρίασε χθες το συντονιστικό του Δήμου Καβάλας για την χειμερινή περίοδο. Εκδρομή του ΕΟΣ Καβάλας στην ορεινή Ροδόπη. Ο Δήμος Νέστου έδωσε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του για την εθνική γιορτή της 28ης Οκτώβρη.

 

Ισόπαλος 1-1 ο ΑΟΚ στο εντός έδρας φιλικό με τη Ξάνθη. Στην Γ’ Εθνική νίκησαν Οφρύνιο και Νέστος, ηττήθηκε το Ορφάνι.

Διαβάστε επίσης