• 20 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021

Ομόφωνη απόφαση έλαβε χθες το μεσημέρι η διοίκηση του Επιμελητηρίου της Καβάλας, αναβάλει για αργότερα την έκθεση KavalaExpo 2021. Αφορμή για την απόφαση το lockdown που συνεχίζει να ισχύει στην περιοχή. Η έκθεση δεν έγινε πέρσι, προγραμματίζονταν για να γίνει στο εκθεσιακό κέντρο της Νέας Καρβάλης αρχές Οκτώβρη. Το Επιμελητήριο θα αναζητήσει νέες και καλύτερες συνθήκες για το γεγονός, ίσως στο τέλος του έτους.

 

Με ανακοίνωση τους οι γιατροί ΕΣΥ Ν. Καβάλας ζητούν λύση στα προβλήματα έλλειψης προσωπικού στο Νοσοκομείο. Στις 12 το μεσημέρι στη Μεσορόπη η κηδεία της Μαρίας Φρατζεσκάκη. Συνεχίστηκαν χθες οι συλλυπητήριες δηλώσεις- ανακοινώσεις τοπικών φορέων και παραγόντων. 17 κρούσματα χθες στη Θάσο, αρνητικό ρεκόρ για το νησί. Το νηπιαγωγείο Ζυγού Κρυονερίου λειτουργεί από χθες στο κτίριο του πρώην Γυμνασίου Κρυονερίου. Την άλλη εβδομάδα ίσως επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο, αυτό είπε χθες ο Δήμαρχος στους εκπροσώπους των συλλόγων.

 

Χωρίς προσωπικό τα ασθενοφόρα του Κ.Υ. Χρυσούπολης. Στο λιμάνι της Καβάλας το πρώτο κρουαζιερόπλοιο της χρονιάς. Βλάβη παρουσίασε σε προγραμματισμένο του δρομολόγιο το πλοίο Aqua Blue. Ανακοίνωση του Δήμου Νέστου για δράσεις καθαριότητας σε σχολεία του. Την Παρασκευή 1η Σεπτέμβρη ενημερωτική εκδήλωση της ΔΕΔΑ στην Καβάλα. Χθες το πρωί και λόγω της βροχής δύο τροχαία υλικών στις Γλάστρες, στο δρόμο στο Παληό. Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ελέγχει όλους όσους νοσούν με κορωνοϊό και λόγω καραντίνας πρέπει να είναι σπίτι τους.

 

Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα στη σχολή βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης. 6 με 15 Οκτώβρη ομαδική έκθεση ζωγραφικής στη Μεγάλη Λέσχη, πρωτοβουλία Καβαλιωτών ζωγράφων και του Ομίλου του Γιάννη Εριφυλλίδη. Την Κυριακή 3 Οκτώβρη εγκαινιάζονται οι χώροι του συλλόγου Γονέων- Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό.

 

Επιστρέφει στην Καβάλα ο προπονητής Παπαβασιλείου, έρχονται και παίκτες για τον ΑΟΚ. Γενική η ικανοποίηση για τη δικαστική δικαίωση της ομάδας.

Διαβάστε επίσης