• 26 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΗ 2019

Σε καλό κλίμα συναντήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα στην Αθήνα η διοίκηση του σωματείου των εργαζομένων στη ΒΦΛ με δύο εκπροσώπους της εταιρίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ανανεώνεται η συμφωνία με τους πρώην απολυμένους, οι οποίοι είναι πιθανό σύντομα να επανέλθουν εκεί όπου εργάζονταν πριν τις απεργίες. Η εταιρία αισιοδοξεί για τη διαδικασία εξυγίανσης, στηριζόμενη στη θετική απόφαση του δικαστηρίου ως προς τη οικονομική της διαφορά με τη ΔΕΠΑ. Στη συνάντηση τη ΒΦΛ εκπροσώπησαν οι κύριοι Καμπούρης- Ροδουσάκης.

 

Πραγματοποιείται το πρωί στο γραφείο του Κώστα Αντωνιάδη σύσκεψη για τα δρομολόγια των φέρι μποτ. Με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο συναντήθηκε ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης. Η διοίκηση του Συνδέσμου Ξενοδόχων Καβάλας συναντήθηκε εθιμοτυπικά χθες το μεσημέρι με το Δήμαρχο και το νέο πρόεδρο της Δημωφέλεια. Αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών κήρυξε διατηρητέο ακίνητο στη συνοικία των Ποταμουδίων. Σε εξέλιξη από πλευράς του Δήμου Καβάλας το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας.

 

Το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη ένα ακόμη συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου. Στη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή μίλησε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας η παρέλαση στην παραλιακή οδό της πόλης. Συνελήφθη στην Καβάλα 69χρονος επειδή καλλιεργούσε κάνναβη στην αυλή του σπιτιού του.

 

Οι Κωνσταντίνος και Αντώνης Κούφαλης αλλά και ο Θοδωρής Ιωσηφίδης έλαβαν επαίνους Λογοτεχνικών και Θεατρικών Έργων. Ο Σμάραγδος Κρεμύδας παρέμεινε πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμΕΑ. Την Τετάρτη 6 Νοέμβρη σεμινάριο μητρικού θηλασμού στη Δ. Βιβλιοθήκη. Στις 11 το πρωί στην πλατεία Καπνεργάτη μαθητική μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus.

 

Ο διαιτητής Γιώργος Λάμπρου από την Εύβοια σφυρίζει το ματς του ΑΟΚ στα Τρίκαλα. Τηλεοπτική και η αναμέτρηση κυπέλλου της Τετάρτης με τον ΟΦΗ.

Διαβάστε επίσης