• 19 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Οι προσεχείς κυβερνητικές πρωτοβουλίες ενισχύουν όπως φαίνεται το ρόλο του Δημάρχου και της παράταξης του στις δημοτικές επιτροπές, επαναφέρουν το παλιό σύστημα εξετάσεων στη διαδικασία απόκτησης διπλώματος οδήγησης. Αυτές οι νομοθετικές ρυθμίσεις που επηρεάζουν τα τεκταινόμενα και στο νομό Καβάλας αναμένονται σήμερα αλλά και τη Δευτέρα. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης του νέου λιμανιού «Φίλιππος Β’».

 

Χωρίς τηλέφωνα και διαδίκτυο ήταν και χθες Δημαρχείο και Διοικητήριο. Για την εκπόνηση αποστραγγιστικής μελέτης στα Τενάγη των Φιλίππων εκτελείται γεώτρηση πλησίον του Μπάτη. Συναντήσεις με τους βουλευτές του Νομού και Κυβερνητικά στελέχη θα επιδιώξει να έχει το σωματείο της ΒΦΛ. Στον βαθμό του Ταξίαρχου προήχθη ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας Γιάννης Καραμανλής.

 

Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συναντήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης. Φήμες αναφέρουν το όνομα της Μαίρης Χατζηκωνσταντίνου ως ενδιαφερόμενης για τη διοίκηση του ΟΛΚ. Στην Καβάλα συναντήθηκαν οι εκλεγμένοι με την παράταξη Τοψίδη περιφερειακοί σύμβουλοι. Χωρίς τον Χρήστο Μέτιο η χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Δεν υπήρξε απαρτία και δεν συνεδρίασε χθες το τοπικό συμβούλιο Καβάλας.

 

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών σε αθίγγανο από το Μονομελές, οδηγούσε όχημα χωρίς δίπλωμα. Ενισχύονται τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά του Πουλίδειου γηροκομείου. Ερώτηση του ΚΚΕ για τα αγροτικά προβλήματα του Νομού. Κλάδεμα δέντρων στο χώρο στάθμευσης πλησίον της πλατείας Καπνεργάτη.

 

Πολύς κόσμος στη χθεσινή εκδήλωση του συλλόγου Μικράς Ασίας, θέμα της οποίας ήταν οι εμπειρίες προσφύγων από την Συρία και το Ιράκ. Συνεχίζεται το απόγευμα και το βράδυ στην παραλία η έκθεση βιβλίου. 8ημερη εκδρομή στα νησιά του Αιγαίου προετοιμάζει για το τέλος Αυγούστου η Θασιακή Ένωση.

 

Υποψήφιος για προπονητής στη Δόξα Δράμας ο πρώην του ΑΟΚ Κώστας Ανυφαντάκης. Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία του ΑΟΚ. Αγιασμός την Κυριακή στον Αετό Οφρυνίου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης