• 25 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Δύο ακόμη βέβαια κρούσματα κορωνοϊού διαπιστώθηκαν το προηγούμενο διήμερο στο Ν. Καβάλας. Αφορούν άτομα από το στενό περιβάλλον της 55χρονης, η οποία νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξ/πόλης. Εκεί είναι ήδη 34χρονη ενώ 60χρονος άνδρας περνά πολύ ήπια τη νόσο και είναι σε απομόνωση στην οικία του. Τουλάχιστον 12 τεστ ισάριθμων ύποπτων περιστατικών αποδείχθηκαν αρνητικά. 11 πρόστιμα επέβαλε την Τρίτη 24 Μαρτίου η Α.Δ. Καβάλας για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Η Π.Ε. Καβάλας οργανώνει από σήμερα στο φουαγιέ του Διοικητηρίου εθελοντική αιμοδοσία. Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργος Γραμμένος διαμαρτυρήθηκε στον ΕΟΔΥ που στα στοιχεία του ο Ν. Καβάλας εμφανίζεται χωρίς κρούσματα.

 

Μηνύματα για την εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου υπήρξαν χθες από το Νίκο Παναγιωτόπουλο, το Μακάριο Λαζαρίδη, το Θόδωρο Μουριάδη, τον Κώστα Αντωνιάδη. Απολύμανση σε 34 δημοτικά κτίρια και χώρους δρομολογεί ο Δήμος Καβάλας. Πολύ πιθανή είναι η πραγματοποίηση της λαϊκής αγοράς το Σάββατο, σύμφωνα με τους ισχύοντες όρους ασφαλείας. Σύντομα ο Αίσωπος και ο Δήμος Καβάλας θα συνεργαστούν για να υπάρχει τροφή σε διάφορα σημεία της πόλης, η οποία θα αφορά αδέσποτα ζώα. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε ελέγχους τήρησης της απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Ελευθερούπολη.

 

Επιστολή σε στελέχη της Κυβέρνησης για την στήριξη των επιχειρήσεων έστειλε το Επιμελητήριο. Δια περιφοράς η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Την παρέμβαση της εισαγγελικής αρχής ζήτησε ο Δήμαρχος Θάσου σε σχέση με το ποιοι ταξιδεύουν καθημερινά στο νησί. Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τοιχίου σε τμήμα της Χρ. Σμύρνης, σύντομα ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία.

 

Διακοπή νερού λόγω βλάβης σημειώθηκε χθες το πρωί σε τμήμα της συνοικίας του Βύρωνα. Ματαιώνεται η εκδήλωση των μαθητών μουσικών σχολείων «Άδοντες και Ψάλλοντες». Δύσκολα να γίνει το αεροπορικό σόου, δεν θα γίνουν οι πρώτες εκδηλώσεις του Cosmopolis που προγραμματίζονταν για το τέλος Μάη. Ίσως αλλάξει ημερομηνία και η Λευκή Νύχτα.

 

Διαβάστε επίσης