• 22 Μαΐου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΗ 2020

Στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Κοκκινόχωμα Καβάλας κηδεύεται στη 1 το μεσημέρι ο πρώην Νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής. Πέθανε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύονταν εδώ και λίγες μέρες. Ο Θόδωρος Καλλιοντζής νικήθηκε από τον καρκίνο, ο οποίος παρουσιάστηκε φέτος το Πάσχα. Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Ανακοίνωση για το θάνατο του εξέδωσε αργά χθες βράδυ ο βουλευτής ΝΔ Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης.

 

39 κρούσματα στον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ χθες για την ΠΕ Καβάλας. 100 τεστ σε εργαζόμενους της Καθαριότητας, κανένα θετικό περιστατικό. Χθες στο Νοσοκομείο πέθανε 53χρονη εκπαιδευτικός. Νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ Covid. Από τις 10 το πρωί rapid τεστ του ΕΟΔΥ σε Καβαλιώτες, στην περιοχή του κεντρικού λιμανιού.

 

Με οριακή πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας ενέκρινε χθες δημοτικά τέλη αυτά που πρότεινε η αντιπολίτευση. Απόφαση επιτροπής του Δήμου Παγγαίου απαγορεύει τον γυμνισμό στη φυσική λίμνη έξω από τη Μεσορόπη. Εθελοντική αιμοδοσία στο Αμφιθέατρο το Σάββατο και κάθε Πέμπτη. ΑΔΕΔΥ Καβάλας και ΠΑΜΕ καλούν σε συμμετοχή στην σημερινή απεργία, το ΠΑΜΕ δεν ανακοινώνει αν θα κάνει και που απεργιακή συγκέντρωση.

 

Σύλληψη άνδρα σε χωριό του Ν. Καβάλας για κατοχή χασίς. Πρόστιμο 700 ευρώ σε ιδιοκτήτη σκύλου επειδή δεν τήρησε τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία. Προκατασκευασμένη τουαλέτα στο ΚΥ Πρίνου. Μέσω διαδικτύου το Χριστουγεννιάτικο παζάρι της Πνοής. Ανεκτέλεστο το χθεσινό δρομολόγιο του «Άκουα Μπλου» από Λαύριο για Καβάλα. Λειτουργεί από χθες το βράδυ ο εορταστικός στολισμός στην κεντρική πλατεία.

 

Διαβάστε επίσης