ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 26 ΟΚΤΩΒΡΗ 2023

Καθημερινές είναι οι εντάσεις στο Νοσοκομείο, στο πλαίσιο της εφαρμογής των νέων μέτρων στάθμευσης. Συνοδοί ασθενών δεν δέχονται να ακολουθήσουν τις οδηγίες των σεκιούριτι, παρκάρουν ακόμη και εκεί που πλέον δεν επιτρέπεται. Απορία για το θα ισχύει στη δική τους περίπτωση δηλώνουν όσοι υποβάλλονται σε αιμοκάθαρση αλλά και οι εθελοντές αιμοδότες. Πάλι χθες τα αυτοκίνητα που παρκάρισαν εκτός και μακριά από το Νοσοκομείο ήταν πάρα πολλά.

Μετά τις γιορτές το έργο της κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου στην οδό Ομονοίας. Αυτήν την περίοδο γίνεται σε Νεάπολη- Κηπούπολη. Με χρήματα του Δήμου Καβάλας και ασφαλιστικού φορέα η κηδεία του 77χρονου συμπολίτη που βρέθηκε νεκρός σπίτι του την περασμένη Παρασκευή. Ζούσε χωρίς ρεύμα, δεν είχε φίλους. Δεν ενδιαφέρθηκαν να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας οι συγγενείς του. Επιτροπή υπηρεσιακών παραγόντων της Περιφέρειας ΑΜΘ θα κάνει αυτοψία στο έργο της πλατείας Καπνεργάτη. Αυτό προγραμματίζεται να συμβεί τη Δευτέρα. Εκτάκτως σήμερα οι δύο λαϊκές αγορές στην Καβάλα.

Το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Περάμου διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό με τον αδέσποτο σκύλο που άγνωστοι έβαψαν ροζ. Ο μηχανικός Σωτήρης Τσεκμέζογλου κληρώθηκε χθες νέος δημοτικός σύμβουλος Καβάλας. Ο σύλλογος της Παναγίας πιέζει το Δήμο Καβάλας για άμεση εφαρμογή του κανονισμού σταθμεύσεων στη συνοικία. Ευθύνες σε κομματικά στελέχη της ΝΔ Καβάλας επιρρίπτει ο Γιώργος Γραμμένος για τη μη εκλογή Μέτιου. Ανησυχεί για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Ανέστης Τσαβδαρίδης. Ικανοποιημένη η τοπική οργάνωση του κόμματος Νίκη για την επιτυχία εκδηλώσεων που έγιναν σε Καβάλα – Θάσο με θέμα τις ηλεκτρονικές ταυτότητες.

Βλάβη στον καταπέλτη του παρουσίασε φέρι μποτ που μετέφερε βυτιοφόρα με καύσιμα από τη Νέα Πέραμο στη Θάσο. Μαζικοί εμβολιασμοί σκυλιών που φιλοξενούνται σε κτήμα προσωρινής επανένταξης του Δήμου Καβάλας. Τέσσερις ημεδαποί συνελήφθησαν στην Καβάλα σε υποθέσεις ναρκωτικών. Οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του εντός του Αμυγδαλεώνα. Η Ιερά Μητρόπολη οργανώνει μετακίνηση πιστών στην Αθήνα για την τελετή χειροτονίας του πατέρα Παύλου Κίτσου. Εισιτήριο 2 ευρώ στις σημερινές προβολές ταινιών στον κινηματογράφο Απόλλωνα.

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο ΑΟΚ για το ματς της Κυριακής στο Κιλκίς.

Διαβάστε επίσης